Social Icons

Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Ανακοίνωσε Ντουντούμη και Αντωνόπουλο η Ερμιονίδα.

Άλλες δύο μεταγραφές ανακοίνωσε το μεσημέρι της Κυριακής η ομάδα της Ερμιονίδας.

Πρόκειται για τον 22χρονο τερματοφύλακα Φάνη Ντουντούμη και τον 20χρονο Νίκο Αντωνόπουλο οι οποίοι προέρχονται από τον Παναρκαδικό.


Ο Φάνης Ντουντούμης (φωτό πάνω) είναι 22 ετών και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Κατά την περυσινή αγωνιστική περίοδο ανήκε στο Φωστήρα ενώ κατά το παρελθόν αγωνίστηκε σε ΠΑΣ Κορίνθου, Πανερυθραϊκό, Ολυμπιακό Γυθείου και Ισθμιακό ενώ την τελευταία αγωνιστική περίοδο ήταν στην ομάδα του Παναρκαδικού με τον νυν προπονητή της Ερμιονίδας Θανάση Στάικο.
Ο Νίκος Αντωνόπουλος είναι 20 ετών, αγωνίζεται ως αριστερός μεσοεπιθετικός έχει  ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Αριστέα με τον οποίο αγωνίστηκε στην Α2 Αργολίδας και σε 43 αγώνες πέτυχε 16 τέρματα ,  στην συνέχεια πήγε στους Νέους (Κ-17) του Ολυμπιακού όπου κατέκτησε και το κύπελλο . Με την επιστροφή του στην Αργολίδα θα  αγωνιστεί με την φανέλα του Ερμή Κιβερίου  (2017-2018) και της Ένωσης Λέρνας (Γ΄Εθνική 2018-2019) ενώ την  τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην ομάδα του  Παναρκαδικού . 


Το δελτίο τύπου της Ερμιονίδας

Η Ένωση Ερμιονίδας ανακοινώνει την μεταγραφή δύο ποδοσφαιριστών,του Αντωνοπούλου Νίκου και του Ντουντούμη Φάνη.Ο πρώτος είναι 20 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός τις προηγούμενες χρονιές είχε αγωνιστεί στις εξής ομάδες Ερμής Κιβερίου,Ένωση Λέρνας,Παναρκαδικός ενώ προέρχεται απο τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.Ο δεύτερος 22 χρόνων αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και έχει αγωνιστεί τις προηγούμενες χρονιές στις εξής ομάδες Κόρινθος,Φωστήρας και Παναρκαδικός.
Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε μια υγιή και επιτυχημένη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates