Social Icons

Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Ισόπαλος με 1-1 έληξε ο αγώνας Ερμής Μελιγούς-Ερμιονίδας.

Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που έγινε στην Μελιγού η Ένωση Ερμιονίδας αναδείχτηκε
ισόπαλη με 1-1 με τον τοπικό Ερμή.

Ο αγώνας έγινε κάτω από πολύ υψηλή θερμοκρασία που δύσκολα παιζόταν ποδόσφαιρο .
 Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή μέχρι το 20 λεπτό όπου και πέτυχαν το γκολ . Συγκεκριμένα στο 18΄λεπτό ύστερα από γέμισμα στην περιοχή η άμυνα ολιγώρησε και ο Μπαρλάς με σουτ άνοιξε το σκορ .
Άμεση ήταν η απάντηση για την Ερμιονίδα όταν στο 25΄λεπτό ο Τριμπόνιας με ωραία ενέργεια και σουτ έκανε το 1-1. Από το λεπτό αυτό η Ερμιονίδα ανέβασε την απόδοσή της και έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 32 και 37 λεπτό με τον Τριμπόνια να πάρει κεφάλι στο σκορ .
Με την εκπνοή του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν όταν ο Κολιόπουλος με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι του Ντουντούμη .
Στην επανάληψη και πάλι η Ερμιονίδα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων πίεσε για κάποιο γκολ το οποίο δεν κατάφερε να έρθει . Μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα έγινε στο 75΄λεπτό όταν ο Μπρολίν εξαπέλυσε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι των γηπεδούχων.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο . Γενικά το αποτέλεσμα κρίνετε δίκαιο .
Ενωση Ερμιονίδας (Θανάσης Στάικος) : Ντουντούμης ( 46΄Πονηρός) , Ποδάρας ( 80΄Δημαράκης), Τζιέρης ( 67΄Ελένης), Βιρβίλης, Μερτύρης, Δεστές, (50΄Διαμαντόπουλος), Λαζάρου ( 55΄Σκαλτσάς), Τρέσα ( 80΄Λαπούση), Λαλούσης, Τριμπόνιας ( 75΄Φουρνάρος), Μπρολίν ( Ιβάνοφ).


Την Δευτέρα η ομάδα της Ερμιονίδας θα έχει το δεύτερο ρεπό από την έναρξη της προετοιμασίας της

Η προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Τρίτη έως το Σάββατο και δύο από αυτές της ημέρες θα είναι διπλές. 

Την Κυριακή η Ερμιονίδα θα δώσει τον αγώνα ..... ρεβάνς του σημερινού φιλικού στο γήπεδο του Κρανιδίου . Η ώρα έναρξης δεν έχει προγραμματιστεί και θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates