Social Icons

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Αρχιμήδης Ασίνης : Δεν κατεβαίνει να αγωνιστεί με τον Λέοντα σε ένδειξη σεβασμού για την απώλεια του Δημήτρη Μπούνου.

Δεν κατεβαίνει να αγωνιστεί το Σάββατο το απόγευμα στο Λέχαιο απέναντι στον Λέοντα η
ομάδα του Αρχιμήδη σε ένδειξη σεβασμού στον 35χρονο αθλητή της Δημήτρη Μπούνο (φωτό) ο οποίος έφυγε την Τρίτη (03/03)  από την ζωή ύστερα από τροχαίο ατύχημα που είχε στην παραλιακή Ναυπλίου -Νέας Κίου .
 Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας της Ασίνης είχε ζητήσει την αναβολή του αγώνα από την ΕΣΚΑΚ η οποία δεν έκανε δεκτό το αίτημα . Έτσι ο Αρχιμήδης δεν θα κατέβει να αγωνιστεί και ο αγώνας θα κατακυρωθεί ΄με 20-0 υπέρ της ομάδας της Κορινθίας . 

Όμως αυτό είναι το λιγότερο . Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια του Αρχιμήδη για αυτή την κίνηση και ο Δημήτρης θα είναι περήφανος εκεί ψηλά για την τελευταία του ομάδα .

Η ανακοίνωση του Αρχιμήδη

Η ομάδα μας ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού και αποδίδοντας φόρο τιμής στον φίλο μας, συμπαίκτη μας και ενεργό καλαθοσφαιριστή της ΕΣΚΑΚ Μπούνο Δημήτριο, που μας "άφησε" τόσο νωρίς, και ευρισκόμενη ακόμα σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση από το αναπάντεχο αυτό γεγονός ανακοινώνει πως δεν θα αγωνιστεί στον προγραμματισμένο εκτός έδρας αυριανό αγώνα απέναντι στον Λέοντα Λεχαίου και μηδενίζεται χάνοντας τον αγώνα με σκορ 20-0, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό του πρωταθλήματος.

Το αίτημα μας για αναβολή του αγώνα δεν έγινε δεκτό από την διοργανώτρια αρχή της ΕΣΚΑΚ, ως εκ τούτου το ελάχιστο που αισθανόμαστε να κάνουμε είναι να μην αγωνιστούμε.

Το μπάσκετ είναι ένα πολύ όμορφο άθλημα, αλλά παραμένει ένα χόμπι ερασιτεχνών αθλητών. Πάνω απ'όλα όμως είμαστε άνθρωποι και δεν μπορούμε ακόμη να συνειδητοποιήσουμε τι έχει συμβεί.

Ζητάμε συγγνώμη από τις υπόλοιπες 11 ομάδες του Πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΚ για την αναστάτωση που προκαλείται, αλλά ελπίζουμε να κατανοούν την ψυχολογική κατάσταση όλων όσων απαρτίζουν την ομάδα μπάσκετ της Ασίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates