Social Icons

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Στερνό αντίο στον πρώην Δήμαρχο Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή.

Βαρύ πένθος για τον πολιτικό κόσμο της Ερμιονίδας
Σε κλίμα οδύνης και βαθύτατης θλίψης έγινε σήμερα το πρωί  (20/03) η κηδεία του πρώην δημάρχου Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή ο οποίος απεβίωσε την Τετάρτη 18 Μαρτίου  σε ηλικία 66 ετών .
Δυστυχώς λόγω του μέτρου της απαγόρευσης συνάθροισης πολιτών άνω των δέκα ατόμων που επέβαλε το Υπουργείο Υγείας μέσα στην εκκλησία κατά την εξόδιο ακολουθία παραβρέθηκαν μόνο η οικογένεια του εκλιπόντος .

Στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας βρίσκονταν για να τον αποχαιρετήσουν έστω και από μακριά πολιτικός κόσμος φίλοι και συνεργάτες πού όλα αυτά τα χρόνια βρίσκονταν δίπλα του  .

Στην εξόδιο ακολουθία που έγινε στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας Πορτοχελίου διακρίναμε στον προαύλιο χώρο τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα , τον διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Αναστάσιο Τζανή , τον Δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο , την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αντωνία Αντωνοπούλου, τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Πορτοχελίου Κώστα Κόκκαλη  και τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Κρανιδίου Νίκο Αντώνιοζα.

Επικήδειο εκφώνησαν η σύζυγος του Δημήτρη Σφυρή Ζιζή , ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και οι κόρες του οι οποίες στο τέλος του τραγούδησαν την "συννεφούλα" του Διονύση Σαββόπουλου .
  
Η ταφή του Δημήτρη Σφυρή έγινε στο νεκροταφείο Κρανιδίου παρουσία μόνο της οικογένειας.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates