Social Icons

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Ρετρό : Ο Ποσειδώνας 25 χρόνια πριν κατακτά το πρώτο κύπελλο στην ιστορία του.

Μία ιστορική ημέρα είναι η σημερινή για την ομάδα του Ποσειδώνα Διδύμων αφού πριν
ακριβώς από 25 χρόνια κατέκτησε το πρώτο κύπελλο στην ιστορία του συλλόγου .

Συγκεκριμένα στις 29 Μαρτίου 1995 στο γήπεδο του Ναυπλίου αντιμετώπισε την ομάδα του Ασκληπιού Επιδαύρου την οποία κέρδισε στην παράταση με σκορ 2-1.
Προπονητής της ομάδας του Ποσειδώνα ήταν ο Σπύρος Μεφσούτ και για τον Ασκληπιό ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Τάκης Λεμονής .
Στο 32΄λεπτό του αγώνα η ομάδα του Ποσειδώνα έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Γιώργου Στάθη.
Η ομάδα της Επιδαύρου προηγήθηκε στο 62΄λεπτό με 1-0 χάρη σε ένα τέρμα που πέτυχε ο Τζανετάκος .  Στο 71΄λεπτό Μηλιώτης του Ασκληπιού αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη του διαιτητή και έτσι η αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα  αποκαταστάθηκαν αφού και οι δύο ομάδες αγωνιζόντουσαν με δέκα ποδοσφαιριστές .
Στο 80΄λεπτό ο Κωστόπουλος ισοφάρισε για την ομάδα του Ποσειδώνα δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα αφού όλα έδειχναν ότι βάδιζε στην παράταση .

Με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαπεντάλεπτου της παράτασης ο Παπαντωνίου έστειλε του Διδυμιώτες στα ουράνια με ένα εκπληκτικό γκολ στέλνοντας το κύπελλο για πρώτη φορά στα Δίδυμα.
Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για τον Ποσειδώνα ήταν : Τερματοφύλακας ο  Νίκος Παπαθανασίου , στην άμυνα δεξιά ο Καρέλλης , αριστερά ο Σκυλής , κεντρικοί αμυντικοί ο Ταμπουαρτζής με τον Γιάννη Παπαθανασίου , ο Μαλτέζος αμυντικό χαφ και η πεντάδα μπροστά Προσίλης , Στάθης, Κωστόπουλος , Παπαντωνίου και Δαγρές .
Αηωνίστικαν από το 76΄λεπτό και οι Οικονομόπουλος και Κονδύλης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates