Social Icons

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Αναβάλλεται και το Πορτοχελιώτικο Καρναβάλι.


Στις 27-2-2020 εξεδόθη η ΚΥΑ για την ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε όλη την
χώρα. Σύμφωνα με την ανωτέρω ΚΥΑ, οι Υπουργοί Υγείας, Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας, εξαιτίας του κορωνοϊού ματαιώνουν τις καρναβαλικές εκδηλώσεις σε όλη την χώρα λόγω άμεσου κινδύνου της Δημόσιας Υγείας.
Ο Δήμος Ερμιονίδας είναι υποχρεωμένος να συμμορφωθεί με την συγκεκριμένη ΚΥΑ για προληπτικούς λόγους έναντι του συγκεκριμένου ιού. Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, Γιάννης Γεωργόπουλος,  κατόπιν επαφών με τους φορείς που οργανώνουν τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στον Δήμο μας  τους εξήγησε ενδελεχώς τους λόγους για τους οποίους ο Δήμος Ερμιονίδας ματαιώνει όλες τις καρναβαλικές εκδηλώσεις.
Το οικονομικό πλήγμα τόσο για τον Δήμο όσο και για τους επαγγελματίες της περιοχής μας είναι τεράστιο. Όμως αυτό που προέχει για την Δημοτική Αρχή είναι η υγεία τόσο των δημοτών μας όσο και των επισκεπτών. Μπροστά σε έναν τέτοιο κίνδυνο η απόφαση που λάβαμε για την ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων στον Δήμο μας, αποτελεί δυστυχώς μονόδρομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates