Social Icons

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Επεισοδιακή νίκη της Κορωνίδας Κοιλάδας στα Δίδυμα με 2-1 επί του Ποσειδώνα .

Ο Π.Μπιτζής με πέναλτι κάνει το 1-2 .

Την νίκη με 2-1 πήρε η Κορωνίδα Κοιλάδας μέσα στα Δίδυμα επί του Ποσειδώνα  στο
τοπικό ντέρμπι της Ερμιονίδας για την 17η αγωνιστική . Ήταν ένας αγώνας επεισοδιακός με τους γηπεδούχους να έχουν σοβαρά παράπονα από την διαιτησία του Αθανασόπουλου στον οποίον χρεώνουν  τον μη καταλογισμό πέναλτι στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου όταν Σελλής και Κέλλη βρέθηκαν στο έδαφος και στην φάση του 78΄λεπτού όταν καταλόγισε πέναλτι με το οποίο η Κορωνίδα πέτυχε το νικητήριο γκολ . Οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν ότι η μπάλα χτύπησε στο χέρι του αμυντικού το οποίο ήταν κολλημένο στο σώμα του .

Στο 10΄λεπτό διαγώνια μπαλιά του Αντωνόπουλου στον Κέλλη ο οποίος σούταρε από δεξιά για να μπλοκάρει ο Αλευράς .
Στο 11΄λεπτό γύρισμα του Παπασταύρου από δεξιά στον Παπαϊωάννου ο οποίος από το ημικύκλιο της περιοχής σούταρε για να διώξει δύσκολα σε κόρνερ ο Μαμουτάι.
Στο 18΄λεπτό σέντρα του Τριμπόνια στην καρδιά της άμυνας του Ποσειδώνα εκεί πετάχτηκε ο Καμπιώτης τσίμπησε την μπάλα όμως έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Στο 25΄λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Κέλλης εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή , η μπάλα χτύπησε στο τείχος και πήρε πορεία προς τα αριστερά όπου εκεί ο Ι.Οψιμούλης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-0 .
Στο 33΄λεπτό ο Καμπιώτης με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μαμουτάι για να γίνει το 1-1.
Στο 36΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Παπασταύρου από δεξιά , κεφαλιά ο Σταύρος Μπάζος και η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.
Στο 38΄λεπτό κόρνερ του Σαμαρά από δεξιά ο Μπιτζής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων  κάθετη μπαλιά του Μπροδήμα στον Κέλλη μέσα στην περιοχή , σουτ του τελευταίου με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.
Στο 46΄λεπτό το γήπεδο πήρε φωτιά όταν μετά από βαθιά μπαλιά από το κέντρο του γηπέδου η μπάλα διεκδικήθηκε στο σημείο του πέναλτι από τον Σελλή και τον Κέλλη με το επιθετικό του Ποσειδώνα να βρίσκεται στο έδαφος και τους φιλάθλους των γηπεδούχων να ζητάνε την εσχάτη των ποινών από τον διαιτητή Αθανασόπουλο .
Στο 50΄λεπτό δυνατό σου του Κέλλη από το ημικύκλιο της περιοχής η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Αλευρά άουτ .
Στο 60΄λεπτό δυνατό σουτ του Τριμπόνια από αριστερά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια άουτ .
 Στο 67΄λεπτό νέο σουτ του Τριμπόνια από αριστερά μπλόκαρε ο Μαμουτάι.
Στο 69΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τον Ποσειδώνα να προηγηθεί στο σκορ όταν παράλληλη σέντρα από δεξιά του Λαζάρου η μπάλα πέρασε από Σελλή και τον Κέλλη που δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 73΄λεπτό σέντρα του Στ.Μπάζου στο δεύτερο δοκάρι , κεφαλιά του Μπιτζή μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Μαμουτάι.
Στο 78΄λεπτό το γήπεδο πήρε φωτιά όταν ο Σαμαράς σέντραρε από αριστερά η μπάλα στο πόδι του Μπιτζή και στην συνέχεια χτύπησε σε αμυντικό των γηπεδούχων με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα . Επικράτησε πανδαιμόνιο και ο αγώνας διεκόπη για λίγα λεπτά με τους ποδοσφαιριστές του Ποσειδώνα να υποστηρίζουν πώς ο Λαζάρου είχε το χέρι κολλημένο στο σώμα του . Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μπιτζής κάνοντας το τελικό 2-1.
Ποσειδώνας  Διδύμων . (Β.Οψιμούλης): Μαμουτάι, Μπροδήμας  Κωτσαράς, Ι.Οψιμούλης, , Τσίτση  , Αντ.Λαζάρου  Κέλλης. Αργ.Λαζάρου, (Φωτεινάκης), 
 Σχοινάς (Κοροντίνης), Αντωνόπουλος, Α.Οψιμούλης.

 Κορωνίδα Κοιλάδας  (Αθ.Τσιρόπουλος): Αλευράς, Παπασταύρου, Στ.Μπάζος, , Τζιέρης, Σελλής  Μέγας (65′ Ελένης), Τριμπόνιας  , Σαμαράς, Μπιτζής (88′ Λάμπρου),   Παπαϊωάννου,  Καμπιώτης (82′ Κ.Μπάζος).

ΦΩΤΟ












 


































 



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates