Social Icons

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Ποσειδώνας Διδύμων-Αριστείων 2-0.


Πολύ πιο δύσκολα απ ότι δείχνει το τελικό σκορ ο Ποσειδώνας Διδύμων κέρδισε τον
Αριστείων Λυγουριού με σκορ 2-0 . Με αυτή την ήττα οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται μία ανάσα από τον υποβιβασμό στην Α2 Αργολίδας .
Το σκορ άνοιξε στο 17΄λεπτό όταν ο Μπροδήμας σέντραρε από δεξιά και ο Ι.Οψιμούλης με σουτ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πλάκα .
Στο 40΄λεπτό ο σκόρερ του Ποσειδώνα ανέτρεψε τον Κουβάτσο και το ολοκάθαρο πέναλτι ανέλαβε να το εκτελέσει ο Ταμπουράκης  με τον Μαμουτάι να το αποκρούει .   
Το τελικό 2-0 έκανε ο Τρέσα στο 80 ΄λεπτό ο Α.Οψιμούλης σέντραρε στην περιοχή και ο Τρέσα με δυνατό σουτ σκόραρε .
Από τον Ποσειδώνα ευκαιρίες είχαν ο Αντωνόπουλος ο Α.Οψιμούλης και ο Κέλλης .
Από την ομάδα του Αριστείωνα ο Ταμπουράκης . ο Χρόνης , ο Κουβάτσος και ο Ασλανίδης βρήκαν αρκετές φορές στην επίθεση χωρίς να καταφέρουν κάτι θετικό για την ομάδα τους .

Ποσειδώνας Διδύμων (Β.Οψιμούλης) : Μαμουτάι. Μπροδήμας, Κωτσαράς , (73΄Α.Μπουγιούρας), Ι.Οψιμούλης (85΄Ε.Προσύλης ), Τσίτσι, Αντ.Λαζάρου, Κέλλης, Αναρ.Λαζάρου, Α.Οψιμούλης, ( 83΄ Σ.Κονδύλης ), Αντωνόπουλος, Α.Κονδύλης ( 63΄Τρεσα).
Αριστείων : Plaka, Σερέτης, Βαρβαρέσος, Ντάνας, Κούρτης, Μεντής , Κουβάτσος, ( 80΄Χρόνης ), Μουράτης, ( 85΄Τσιάλαφος), Ταμπουράκης, Γ.Οψιμούλης, ( 85΄Κόλλιας), Ασλανίδης.


Φωτό















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates