Social Icons

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Το εξπρές του Τήρωνα Αγ.Θεοδώρων πέρασε και από το Ναύπλιο και βρίσκεται με το 1,5 πόδι στην Γ΄Εθνική.

Νίκη τίτλου για τον Τήρωνα Αγ.Θεοδώρων το βράδυ του Σαββάτου (01/02) στο κλειστό του
Ναυπλίου απέναντι στην ομάδα του Αρχιμήδη Ναυπλίου με σκορ 74-69 . 
Με αυτή την νίκη η ομάδα των Αγ.Θεοδώρων βρίσκεται με το 1,5 πόδι στην Γ΄Εθνική . Στην φετινή αγωνιστική περίοδο η ομάδα της Κορινθίας έχει κάνει το απόλυτο και σε 15 αγώνες έχει 30 βαθμούς , με την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος 1189 πόντους και παθητικό πάλι την καλύτερη άμυνα με 835 πόντους .

Στο κλειστό του Ναυπλίου όπως γράφει στην ηλεκτρονική του σελίδα το atnews.gr έγινε ένα ντέρμπι που τα είχε ολα ! Εντάσεις , αγωνία ,νεύρα , αποβολές ,αλλά και την πολυπόθητη νίκη για λογαριασμό της Ομάδας των Αγίων Θεοδώρων που μέσα στη καυτή εδρα αλλά με την παρουσία 60 περίπου φιλάθλων πανηγύρισε την μεγάλη αυτή νίκη.
Ο Αρχιμήδης ειχε το ελεγχο του Παιχνιδιού στα 30 πρώτα λεπτά και δικαίως κατέχει την 2η θέση στο πρωτάθλημα. Οι πρωτοπόρος ομάδα του ΤΗΡΩΝΑ δεν ειχε πει την τελευταία της λέξη. Ετσι στο τελευταίο δεκάλεπτο η αντεπίθεση των παιχτών του Βασίλη Τσοπάνου, δε άφησε πολλά περιθώρια στους Γηπεδούχους που τελικά υποτάχτηκαν στην ανωτερότητα και την άριστη φυσική κατάσταση των έως τώρα αήττητων καλαθοσφαιριστών της ομάδας των Αγίων Θεοδώρων που είναι και το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία !

Φωτό-Βίντεο : /atnews.gr

Βίντεο από τον αγώνα και δηλώσεις 
\

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates