Social Icons

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Διπλό τίτλου η Κορωνίδα μέσα στο Δρέπανο επί του Πανασιναικού με 3-1.

Μιά πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε την Κυριακή η Κορωνίδα Κοιλάδας αφού κέρδισε στο
Δρέπανο τον Πανασιναικό με σκορ 3-1 . Η νίκη των φιλοξενούμενων παίρνει μεγαλύτερη αξία , πρώτον αφού αύξησε την διαφορά της από τον Δρεπανιακό Αστέρα σε επτά βαθμούς ύστερα από το ισόπαλο αποτέλεσμα των Σπετσών και δεύτερον στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα της Ασίνης είχε το απόλυτο στην έδρα της με έξι νίκες σε έξι αγώνες και τέρματα 16 υπέρ και μόλις δύο κατά . 

Στο 10′ λεπτό  γύρισμα του Τοπάλι από αριστερά, πλασέ   του  Καζολιά από το σημείο του πέναλτι η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι .Στο 20′ από κόρνερ του Τοπάλι ο Μπέλμπα σούταρε σε σώματα αμυνομένων.

Στο 25′ λεπτό διπλή μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους , όταν ο Μπιτζής βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε, ο Τσακάλης απέκρουσε δύσκολα , η μπάλα έφτασε στον Τριμπόνια  έκανε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ, αλλά και πάλι ο Τσακάλης έδιωξε εκπληκτικά .


Στο 35′ λεπτό παράλληλη  σέντρα του Τοπάλι από αριστερά, ο Τσίρος με αδύναμο σουτ έστειλε  τη μπάλα πάνω στον Αλευρά.

Στο 42΄λεπτό αδύναμο σουτ του Ελένη δεν ανησύχησε ο Τσακάλης .
Στο 48΄λεπτό σέντρα του Τριμπόνια από δεξιά , κεφαλιά ο Παπαιωάννου από το σημείο του πέναλτι η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Στο 52΄ λεπτό ο Σαμαράς εκτέλεσε φάουλ από δεξιά στο δευτερο δοκάρι εκεί ο Παπαιωάννου την γύρισε στον Μπιτζή που δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.
 Στο 60′ λεπτό ήρθε η απάντηση για τους γηπεδούχους όταν ο Τοπάλι εκτέλεσε φάουλ και ο Μανουσάκης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το  1-1.
Στο 68′ λεπτό η Κορωνίδα μπήκε και πάλι μπροστά στο σκορ όταν ο Καββεζός ανέτρεψε  τον Μπιτζή, και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος .
Στο 70′ λεπτό ο Σταύρος Μπάζος με ένα δυνατό σουτ στο «γάμα» ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-3 όπου έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα .
Στο 80′ λεπτό πλασέ του Μπιτζή απέκρουσε δύσκολα με τα πόδια ο Τσακάλης .
Στο 82΄λεπτό δυνατό σουτ του Τριμπόνια η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τσακάλη.
Στο 85΄λεπτό πάλι δυνατό σουτ του Τριμπόνια απέκρουσε δύσκολα ο Τσακάλης 

Πανασιναικός ( Ι.Ευθυμίου) : Τσακάλης , Κ.Τσίρος , Π. Κωστόπουλος, ( 82΄Κουτάλης), Καββεζός , Ταμπάκης , Μανουσάκης, Τοπάλλι, Πεβερέτος,( 61΄Γεωργιδάκης),  Ν.Τσίρος, Μπέλμπα, Καζολιάς.( 73΄Ι.Κωστόπουλος).
Κορωνίδα Κοιλάδας  (Α.Τσιρόπουλος): Αλευράς, Παπασταύρου, Μπάζος (77′ Καρανάσιος),  Τζιέρης, Σελλής, , Μέγας (85′ Λάμπρου), Τριμπόνιας, Σαμαράς  ,  Μπιτζής (89′ Παύλου), Παπαϊωάννου,  Καμπιώτης (18′ λ.τραυ. Ελένης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates