Social Icons

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Κέρδισε πριν πάει στην Προσύμνη η Κορωνίδα Κοιλάδας .Τελικό σκορ 0-6 τον Ηρακλή Καρυάς.

Πραγματική καταιγίδα η Κορωνίδα Κοιλάδας πέρασε αέρας μέσα από την Προσύμνη
σκορπίζοντας τον Ηρακλή Καρυάς με σκορ 6-0.
Το σκορ είχε πάρει διαστάσεις θριάμβου  πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 30λεπτο του αγώνα όταν οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-3 ενώ στο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-5. 
Μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου ο Θανάσης Τσιρόπουλος είχε κάνει τις τρεις από τις τέσσερις αλλαγές βγάζοντας Στ.Μπάζο , Τριμπόνια και Καμπιώτη παιρνόντας στον αγωνιστικό χώρο τους Κ.Μπάζο Παύλου και Καρανάσιο. .

Στο 12΄λεπτό ο Στ.Μπάζος βγήκε από αριστερά έκοψε την μπάλα στον Παπαιωάννου αυτός είδε αμαρκάριστο τον Τριμπόνιας και αυτός με σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο 25΄λεπτό ο Τριμπόνιας με σουτ διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους .

Στο 27΄λεπτό ο Μπιτζής με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-3.



Στο 35΄λεπτό ο Μπιτζής ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα της Καρυάς και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Μπιτζής για να κάνει το 0-4. 



Στο 40΄ λεπτό ο Καμπιώτης μπήκε από αριστερά και με σουτ έκανε το 0-5.



Στο 67΄λεπτό ο Κ.Μπάζος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά ο Παύλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σελλής με πλασέ  ολοκλήρωσε τον θρίαμβο των φιλοξενούμενων 



Ηρακλής Καρυάς (Απ.Κατσάς): Φατούρος, Τσαγκάρης , Γρίβας, Μαυρόγιαννης, Μπαρδόκας, Σταθόπουλος, Κουτσούκος,( 61΄Θεοδοσιάδης),  Δελής, Τσάμης, Δεδεμπίλης, Δημοβασίλης.


Κορωνίδα Κοιλάδας (Αθ.Τσιρόπουλος) : Αλευράς, Παπασταύρου. Στ.Μπάζος( 35΄Κ.Μπάζος), Τζιέρης, Σελλής, Παπαιωάννου, Τριμπόνιας (45΄Παύλου), Ελένης, Μπιτζής, Σαμαράς,(52΄λ.τρ Λυτρίβης),  Καμπιώτης (41΄Καρανάσιος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates