Social Icons

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Τα… προηγούμενα Αρμάνι και Σέρβων στη Θεσσαλονίκη

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αποσπώντας 1-1 από τη Γουλβς, έγινε η πρώτη νεοφώτιστη στην ιστορία
της Premier League, από το 1992-93, που παραμένει αήττητη στις πρώτες επτά εξορμήσεις της σεζόν (1-6-0) και διάγει μια σεζόν πολύ πιο ήρεμη από όσο ανέμενε. Εξαιρετική δουλειά από την ομάδα του Κρις Γουάιλντερ, η οποία υποδέχεται απόψε στο «Μπράμαλ Λέιν» τη Νιούκαστλ. Στο 33-13-8 η παράδοσή τους συνολικά στο Σέφιλντ σε πρωτάθλημα, με τη Νιούκαστλ να έχει δύο στις ισάριθμες τελευταίες επισκέψεις της και τελευταίος άσος τον Απρίλη του ’94, 2-0 με ισάριθμα γκολ του Ουαλού Νέιθαν Μπλέικ.

Δράση απόψε έχει και στην Euroleague. Μακάμπι (7-4) εναντίον Μπάγερν (4-7) στο Τελ Αβίβ, οι Ισραηλινοί μετά τις ήττες σε Μιλάνο και Βαρκελώνη υπέταξαν με άνεση τη Βιλερμπάν (93-62) και στοχεύουν στο 6/6 εντός «Γιαντ Ελιάου» και στο… 5/5 ενάντια στην Μπάγερν αφού έχουν το απόλυτο στη (μικρή τους) παράδοση.
Η Αρμάνι (7-4) υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα (4-7) στο Μιλάνο και καλείται να μαζέψει τα… συντρίμμια της μετά το ΣΕΦ, όπου υποτάχθηκε με 21 πόντους στον Ολυμπιακό. Εχει αποκτήσει αστάθεια στην απόδοσή του το σύνολο του Ετορε Μεσίνα αλλά οι Σέρβοι δεν τρομάζουν. 4/4 νίκες επί των Λομβαρδών έχουν οι Σέρβοι στο πλαίσιο της Euroleague, τελευταία νίκη των Μιλανέζων στα προημιτελικά του Κόρατς το ’89, συνολικά 7-4 για την Αρμάνι που είχε νικήσει τον Αστέρα και στον τελικό του Κυπελλούχων το ‘72. Περίεργη η παράδοση! Μάλιστα ο τελικός του 1972 είχε λάβει χώρα στο «Αλεξάνδρειο» της Θεσσαλονίκης και η Μιλάνο είχε επιβληθεί με 74-70, τότε ονομαζόταν Σίμενταλ Μιλάνο.


Νίκος Μποζιονέλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates