Social Icons

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Άναψε χθες βράδυ το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Πόρτοχέλι.( Φωτό-Βίντεο).

Το Πόρτοχελι  φόρεσε το Σάββατο (14/12)  βράδυ τα γιορτινά του και μπήκε επισήμως στο
κλίμα των Χριστουγέννων. Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα χωρίς βροχή με ήπιο κρύο αλλά και μεγάλη προσέλευση κόσμου άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί την παραλία του όμορφου χωριού.

Ο καιρός βοήθησε  χθες βράδυ τους  εκατοντάδες κάτοικοι από όλη την Ερμιονίδα , να μαζευτούν από νωρίς, στο λιμάνι  το  οποίο φωτίστηκε και από τα χαμόγελα των παιδιών,  για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση της φωταγώγησης του δέντρου.

Η φωταγώγηση του δέντρου  πραγματοποιήθηκε  υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής  Ορχήστρας  του Δήμου  Ερμιονίδας και του Εθνικού Ωδείου   τους  οποίους συνόδευσε την Παιδική Χορωδία του Συλλόγου " ΦΑΡΟΣ" που έψαλλε χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Εκπληκτική ήταν η συμμετοχή του γυμναστηρίου ΑΔΩΝΙΣ με τις μπαλαρίνες στον χορό των χιονονιφάδων από τον Καρυοθραύστη του Τσαικόφσκι .

Η όλη ατμόσφαιρα όλου του χώρου  θυμίζει σκηνικό βγαλμένο από χριστουγεννιάτικο παραμύθι και θα ταξιδεύει στο χριστουγεννιάτικο κόσμο του, κυρίως τους μικρούς φίλους, που είναι άλλωστε οι βασικοί πρωταγωνιστές και οι επίσημοι καλεσμένοι. Η περιπλάνηση στα γραφικά και μοναδικά στολισμένα σπιτάκια , το σπίτι του Αη Βασίλητο σπίτι των Ξωτικών και το Ζαχαρόσπιτο, θα δίνουν στη διάρκεια των γιορτών την ευκαιρία στα παιδιά να ζήσουν την μαγεία των Χριστουγέννων, μέσα από  ομαδικά παιχνίδια και δραστηριότητες που έχουν σχεδιαστεί για να ψυχαγωγούνται, να εκπαιδεύονται και να απασχολούνται  δημιουργικά.

Βίντεο



Φωτορεπορτάζ

























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates