Social Icons

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Θ.Ο.Ερμιονίδας : Ο μουσικός κύκλος συνεχίζεται... με τον δικό μας Χρήστο Δρούζα.


Στις 29 Δεκεμβρίου 2019! Με δυο παραστάσεις!
Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας γιορτάζει φέτος 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας και
προσφοράς στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της Ερμιονίδας!
Αποχαιρετώντας μελωδικά όπως ξεκίνησε το Δεκέμβρη, αλλά και μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά τόσο στις δικές του παραγωγές θεατρικών έργων και αρχαίου δράματος όσο και στη διοργάνωση του 6ου Φεστιβάλ Θεάτρου ‘Ερμηνείες στην Ερμιονίδα’, φιλοξενεί με πολλή χαρά και περηφάνεια τη δουλειά του νεαρού συντοπίτη μας Ερμιονίτη Χρήστου Δρούζα!
Η ομάδα των μουσικών του Χρήστου, συναντήθηκε πρώτη φορά την άνοιξη του 2019 στην συναυλία "Ηχοτρόπιο" (Athenaeum, Αθήνα) για να παίξει πρώτη φορά το έργο A Night in the Jungle. Αποτελείται από νέες και νέους που ζουν σε διαφορετικές πόλεις της Ευρώπης και προσπαθούν να συναντιούνται και να παίζουν μαζί όσο πιο συχνά μπορούν!
Η συνεργασία του σολίστα Γιώργου Κοκκινάρη με τον συνθέτη Χρήστο Δρούζα ξεκίνησε μετά την γνωριμία τους στην Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων και την συναυλία "Από το Αιγαίο στο Μπουένος Άιρες" (σε συνδιοργάνωση όλων των Πολιτιστικών Φορέων και Συλλόγων της Ερμιονίδας στο ARTIKI, Κρανίδι) το Σεπτέμβριο του 2018. Προϊόν της κοινής τους πορείας αποτελεί το έργο "Μετά θάνατον ταυτότητα" το οποίο αποτελεί παραγγελία του πρώτου στο δεύτερο.
‘Δανείστε μας τα αυτιά σας για 60 λεπτά και εμπιστευτείτε μας να σας πούμε δύο ιστορίες. Δύο ιστορίες πολύ διαφορετικές μεταξύ τους. Μία μαύρη και μία πράσινη! Λιτή και σκοτεινή η πρώτη, πολύπλευρη και γάργαρη η δεύτερη! Γράφτηκαν μέσ΄ την χρονιά που πέρασε κι ας ξεγελούν πως ήταν πάντα εκεί. Κάθε που πέφτει η νύχτα απ' το μηδέν ξεκινούν και από πόλεις πολλές ήρθαν οι μουσικοί που απ' την αρχή θα τις πουν.'
Μετά θάνατον ταυτότητα – Solo contrabass performance
Ένα μουσικοθεατρικός μονόλογος με αφορμή τον θάνατο του Μύρη – του φίλου του Καβάφη που έζησε στην Αλεξάνδρεια το 330 μ.Χ - και μία αναζήτηση για την ταυτότητα και την ανάμνηση των φίλων που έφυγαν.
Γιώργος Κοκκινάρης - Κοντραμπάσο

A Night in the Jungle – Οκτώ μουσικές εικόνες για πέντε μουσικούς και soundscape.
Τροπική βροχή, εξωτικές μυρωδιές, ένας καταρράκτης, ένα πάνθηρας που βρυχάται, δύο πεταλούδες που κυνηγιούνται αντιστικτικά, σάλσα/σάμπα/μπόσα/άφρομπιτ (και όλα αυτά που πιστεύουμε ότι ακούν οι άνθρωποι της ζούγκλας), μια φράση του Baden Powel, άλλη μία του Rimsky–Korsakov, νύχτα στο Psychotropical Berlin και ξημέρωμα στην ζούγκλα της μεγαλούπολης!
Μάρθα Γκόλια - Φλάουτο
Μαρίνα Σταλιμέρου - Βιόλα
Δανάη Βρίτσιου - Πιάνο
Βιργινία Αμαριωτάκη - Κιθάρα
Ευαγγελία Μήλιου - Μαρίμπα/Βιμπράφωνο’

Πολυχώρος ΑRTίκι Μαράικε Ηλιού ντε Κόνινγκ, Κρανίδι
Τιμή Εισιτηρίου 10€
Τηλέφωνο κρατήσεων: 698 698 2224

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates