Social Icons

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Νίκη με ανατροπή η Κορωνίδα Κοιλάδας , κέρδισε 3-1 τον Τροιζηνιακό .(Φωτό)

O Παν.Μπιτζής πανηγυρίζει το τρίτο γκολ με τους συμπαίκτες του
Πιο δύσκολα απ ότι δείχνει το τελικό σκορ η Κορωνίδα Κοιλάδας επικράτησε του
Τροιζηνιακού με σκορ 3-1  και αύξησε την διαφορά στην κορυφή της βαθμολογία  από τους διώκτες του με πέντε βαθμούς εκμεταλλευόμενη την ήττα του Κιβερίου στον Πόρο.

Η ομάδα της Κορωνίδας για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα έκανε την ανατροπή στο σκορ αφού σε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς φάσεις βρέθηκε πίσω στο σκορ ύστερα από ένα εκπληκτικό γκολ του Σταματέλου . Στο δεύτερο ημίχρονο ισοφάρισε γρήγορα με τον Μπιτζή , πήρε τα ηνία του αγώνα και πέτυχε άλλα δύο τέρματα με τον Μπάζο και τον  Μπιτζή .
Οι φάσεις του αγώνα  
Στο 12΄λεπτό Μπιτζής σούταρε έξω από της περιοχή και ο Κατσαούνης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
Στο 17΄λεπτό σέντρα του Παπασταύρου από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Μπιτζή ο οποίος μπροστά από τον Κατσαούνη έχασε το κοντρόλ και ο τερματοφύλακας του Τροιζηνιακού μπλόκαρε .
Στο 21΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τον Τροιζηνιακό να ανοίξει το σκορ όταν ο Σαλταπίδας με σουτ πάνω στην κίνηση ανάγκασε τον Αλευρά να απογειωθεί στο «γάμα» της εστίας του και να διώξει σε κόρνερ.
Στο 42΄λεπτό ο Τροιζηνιακός ανοίγει το σκορ με ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ όταν ο Σταματέλος με σουτ πάνω στην κίνηση πολλά μέτρα έξω από την περιοχή του Αλευρά έστειλε την μπάλα στο αριστερό «γάμα» για να γίνει το 0-1.
Στο 44΄λεπτό σέντρα του Παπασταύρου από δεξιά , κεφαλιά του Καμπιώτη από το σημείο του πέναλτι η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 48΄λεπτό η Κορωνίδα ισοφάρισε όταν ο Παπαϊωάννου με διαγώνια σέντρα βρήκε τον Μπιτζή στην περιοχή , αυτός απέφυγε με ωραία ενέργεια τον Μπατζάβαλη και με αριστερό φαλτσαριστό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Κατσαούνη ο οποίος έδιωξε την τελευταία στιγμή με το χέρι μέσα από την γραμμή του τέρματος . Μία δύσκολη φάση για την πρώτη βοηθό την Τσιλογιάννη αφού είχε πολλούς ποδοσφαιριστές μπροστά της .
Στο 56΄λεπτό η Κορωνίδα μπήκε μπροστά στο σκορ όταν ο Παπαϊωάννου με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Μπιτζή στην περιοχή , που έπιασε κεφαλιά για να αποκρούσει δύσκολα ο Κατσαούνης , με την μπάλα να φτάνει στον Μπάζο και με γυριστό σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα .
Στο 59΄λεπτό δυνατό σουτ του Μπιτζή η μπάλα πάνω από τα δοκάρια .
Στο 71΄λεπτό δυνατό σουτ του Μπιτζή μπλόκαρε ο Κατσαούνης .
Στο 80΄λεπτό κεφαλιά του Σελλή ύστερα από κόρνερ του Σαμαρά η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.
Στο 87΄λεπτό η Κορωνίδα πέτυχε το τρίτο της τέρμα όταν ο Ελένης από αριστερά πέρασε με ωραία ενέργεια τον Μπατζάβαλη και τον Κατσίγκρα σέντραρε για να αποκρούσει προσωρινά ο Καλύβας και  ο Μπιτζής του πήρε την μπάλα και πλάσαρε τον Κατσαούνη στην κλειστή του γωνία για να γίνει το τελικό 3-1.

Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Γιώργο Κόλλια αλλά και από τους δύο βοηθούς πρώτα από την Κατερίνα Τσιλογιάννη η οποία στο γκολ της ισοφάρισης είχε την σωστή θέση και τον Βαγγέλη Λυκομήτρο.

Κορωνίδα Κοιλάδας (Θ.Τσιρόπουλος) : Αλευράς, Παπασταύρου, Στ.Μπάζος ( 90΄Κ.Μπάζος), Τζιέρης, Σελλής, Μέγας. ( 88΄Daniel), Γιαννακόπουλος, Σαμαράς, Μπιτζής, Παπαιωάννου, Καμπιώτης.( 76΄Ελένης).

Τροιζηνιακός (Χρ.Αγγελόπουλος) :Κατσαούνης, Μπατζάβαλης, Δελαπόρτας, Καλύβας, Βασιλέρης , Κατσέλη, ( 77΄Κατσίγρας), Μπουρίκας,( 89΄Σταύρου),  Σταματέλος, Σούχλας, Κορδαλής . ( 55΄Καλυβόπουλος), Σαλταπίδας.























































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates