Social Icons

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Εξαιρετική για ακόμα μία φορά η εμφάνιση των σκακιστών του Α.Ο.Κρανιδίου!

Το διήμερο 23-24 Νοεμβρίου, στα πλαίσια του Παλαμήδειου άθλου, πραγματοποιήθηκαν τρία σκακιστικά δρώμενα με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και με την παρουσία του καλύτερου Έλληνα σκακιστή, του GM Ιωάννη Παπαϊωάννου.
Το Σάββατο το μεσημέρι, στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων ο Έλληνας πρωταθλητής αντιμετώπισε ταυτόχρονα 25 σκακιστές. Από το σύλλογο μας αγωνίστηκαν οι: Λυκουριώτης Παντελής, Λαύκας Δημήτριος, Λαύκας Ιωάννης, Κουντουργιαννού Χριστίνα και Κουντουργιαννού Ασημίνα.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε τουρνουά γρήγορου σκακιού (Rapid) σε 4 ηλικιακά γκρουπ.
Στο α' γκρουπ (Α' και Β' Δημοτικού), η Κουντουργιαννού Δήμητρα αναδείχτηκε 1ο κορίτσι και κατέκτησε Χρυσό μετάλλιο.
Στο β' γκρουπ (Γ' και Δ' Δημοτικού), ο Τόκας Παναγιώτης αναδείχτηκε 3ος στη γενική κατάταξη (σε τετραπλή ισοβαθμία με τον πρώτο) και κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο. Συμμετείχε με πολύ καλή εμφάνιση ο Παππάς Αλέξης.
Στο γ' γκρουπ (Ε' και ΣΤ' Δημοτικού), ο Λαύκας Ιωάννης κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο.
Στο δ' γκρουπ (12 ετών και άνω), ο Λυκουριώτης Παντελής κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, η Αυδούλη Λίτσα αναδείχτηκε 1η γυναίκα και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Αγωνίστηκαν με επίσης πολύ καλές εμφανίσεις, οι αδερφές Κουντουργιαννού Χριστίνα και Ασημίνα καθώς και η Λαύκα Διώφη.
Την Κυριακή πρωί στο Βουλετικό πραγματοποιήθηκε τουρνουά σκακιού "αστραπή" (Blitz) όπου ο Λυκουριώτης Παντελής κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο. Αγωνίστηκαν με εξαιρετικά αποτελέσματα και εμφανίσεις οι Λαύκας Ιωάννης και Ξυλινάς Γεώργιος.

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας και στη Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου για την πολύ καλή διοργάνωση!
Φωτορεπορταζ



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates