Social Icons

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 8η γιορτή ελιάς και ελαιόλαδου στο Κρανίδι.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 8η γιορτή ελιάς και ελαιόλαδου στο Κρανίδι
Ερμιονίδας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 11 το πρωί της Κυριακής ( 03/11) στον προαύλιο χώρο του πρώτου δημοτικού σχολείου και η προέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή . Σε αυτό βοήθησε και ο πολύ καλός καιρός που επικρατούσε την ώρα της εκδήλωσης .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης   Δημήτρης Σφυρής,  οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, Ανδρέας Πουλάς και Γιάννης Γκιόλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος ,ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΔΥΠΕΡ Τάσος Τόκας, ο δημοτικός σύμβουλος Ερμιονίδας Τάσος Λάμπρου, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Προσίλης,  ο Ερμιονίτης  περιφερειακός Σύμβουλος Αναστάσιος Γανώσης,η εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Χρυσαυγή Μερτύρη, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ερμιονίδας  Τόνια Αντωνοπούλου, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κρανιδίου Νίκος Αντώνιοζας    και δημοτικοί σύμβουλοι.  Επίσης το παρόν έδωσαν όλοι σχεδόν οι πρόεδροι των κοινοτήτων της Ερμιονίδας.
Στα περίπτερα που είχαν στηθεί περιλαμβάνονταν εδέσματα με ελιές όλων των ειδών , πάστα ελιάς, παραδοσιακή σπανακόπιτα και τυρόπιτα, ελιά και κάπαρη, λιόψωμα , παξιμάδια με τομάτα φέτα και ελιές όπως και εμφιαλωμένο ελαιόλαδο από τοπικό εργοστάσιο της περιοχής της Ερμιονίδας σε διάφορες συσκευασίες.

Ξεχωριστή θέση είχε δε και η γευσιγνωσία φρέσκου ελαιολάδου  με καψαλισμένο ψωμί.

Για άλλη μία φορά υπήρχε και το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑ» για όσους επιθυμούσαν να γίνουν δότες μυελού των οστών δίνοντας δείγμα .

Η εκδήλωση έκλεισε με χορούς από το Λύκειο Ελληνίδων (παράρτημα Άργους) και φυσικά από την Χορευτική ομάδα του Δήμου Ερμιονίδας .

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates