Social Icons

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Ποσειδώνας Διδύμων-Α.Ο.Χώνικα 4-1

Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Αργολίδας ο Ποσειδώνας Διδύμων
κέρδισε την ομάδα του Χώνικα με σκορ 4-1.
Με πολλά προβλήματα από απουσίες και για τις δύο ομαδες αφού από τους γηπεδούχους έλειπαν ο τερματοφύλακας Αποστόλου , ο Αντωνόπουλος , Δήμιζας,ο Δημήτρης Προσύλης , ο Τρεσα  και ο Χρήστου.
Από την ομάδα του Χώνικα έλειπαν ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας ο  Μπαντουράκης και οι Ρόκκας , Μαραγκος και Ανδριανόπουλος.

Το φιλμ του αγώνα


Στο 2΄λεπτό δυνατό σουτ του Γούλα η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μαμουτάι.
Στο 6΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τον Ποσειδώνα να ανοίξει το σκορ όταν ο Τσίτσι με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας βρήκε τον Α.Οψιμούλη ο οποίος έκανε ψηλοκρεμαστό σουτ στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 18΄λεπτό δυνατό σουτ του Νικολάου η μπάλα ελάχιστα δίπλα από την δεξιά συμβολή των δοκαριών άουτ.
Στο 23΄λεπτό μετά από λάθος των αμυντικών του Χώνικα η μπάλα έφτασε στον Σχοινά που αιφνιδιάστηκε και το αδύναμο σουτ που έκανε μπλόκαρε ο Σούρσος.
Στο 33΄λεπτό ο Τσίτσι εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Α.Οψιμούλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων.
Στο 35΄λεπτό ωραίος συνδυασμός Κέλλη και Μπροδήμα με τελικό αποδέκτη τον τελευταίο πού σούταρε από ευνοϊκή θέση πάνω από τα δοκάρια.
Στο 41΄λεπτό ένα εκπληκτικό γκολ από τον Κέλλη όταν ο Μπροδήμας έβγαλε σέντρα από δεξιά ο Τσίτσι πήρε κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Κέλλης με εκπληκτικό ανάποδο ψαλιδάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ. 1-0
Στο 45΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νικολάου έξω από την περιοχή τράνταξε την δεξιά συμβολή των δοκαριών του Μαμουτάι.
Στο 52΄λεπτό κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον Σχοινά αυτός πρόλαβε τερματοφύλακα και αμυντικό και έκανε το 2-0.
Στο 56΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Κέλλη από αριστερά , πλασέ του Α.Οψιμούλη πάνω στην κίνηση , η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Στο 57΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Χώνικα να μειώσει το σκορ όταν ο Μαυρόγιαννης σούταρε μέσα από την περιοχή και ο Μαμουτάι έδιωξε στην αριστερή του γωνία.
Στο 60΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νικολάου μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία ο Μαμουτάι.
Στο 65΄λεπτό διαγώνια μπαλιά του Α.Οψιμούλη από αριστερά η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Μπροδήμα και αυτός με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Στο 72΄λεπτό ο Συμεωνίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 3-1.
Στο 73΄λεπτό ο Σ.Κονδύλης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 4-1.

Ποσειδώνας Διδύμων (Β.Οψιμούλης) : Μαμουτάι, Μπροδήμας,( 70΄Μπάρδης), Α.Κονδύλης ( 71΄Σ.Κονδύλης), Μούγιος, Τσίτσι, Ι.Οψιμούλης, Κέλλης ,Λαζάρου, Κοροντίνης, Α.Οψιμούλης, Σχοινάς .
Α.Ο.Χώνικα : Σούρσος, Ρούσσος, ( 76΄Φλώρος),  Κωνσταντόπουλος, Μπάκας, Γκανάς, Μετα, Γούλας,Ντζελιάς, Μαυρόγιαννης, Συμεονίδης, Νικολάου.

Φωτορεπορταζ











































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates