Social Icons

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Μεγάλη εμφάνιση η Ερμιονίδα στον Πύργο. Κέρδισε τον Πανηλειακό με 3-2 .( φωτό).

Την νίκη με 3-2 μέσα στον Πύργο κατέκτησε η ομάδα της Ερμιονίδας απέναντι στον
Πανηλειακό. Η ομάδα της Ερμιονίδας αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ έδειξε κράμα μεγάλης ομάδας βγαλμένη από την Football League και κατάφερε να ισοφαρίσει με τους συνήθεις ύποπτους Χάρη Ποζατζίδη και Emmanouel Escuredo. Το "χρυσό" γκολ το πέτυχε ο Καρτσαμπάς ο οποίος αγωνίστηκε ύστερα από την τιμωρία με κάρτες του Πιριτζάους. Μετά την νίκη αυτή η ομάδα της Ερμιονίδας βρίσκεται στην τρίτη θέση δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο ομάδα του Ναύπλιο 2017.

Το σκορ άνοιξε στο 19΄λεπτό για τους γηπεδούχους όταν ο Μπαβέλης εκτέλεσε φάουλ σχεδόν από την σέντρα και η μπάλα βοηθούμενη και από τον δυνατό αέρα κατέληξε στα δίχτυα του Γαβαλά. Στο 29΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 όταν ο Escuredo σουταρε και η μπάλα αποκρούστηκε από το δοκάρι του Καρακίτσου. Στο 31΄λεπτό ο Ποζατζίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. Στο 36΄λεπτό ο Λίλα ύστερα από κόρνερ του Μπάλλα με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους με 2-1. Στο 40΄λεπτό ο Escuredo με δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-2. 
Η μεγάλη ανατροπή έγινε στο 50΄λεπτό όταν ο προωθημένος Καρτσαμπάς με πλασέ μέσα από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην Ερμιονίδα με 3-2. 
Στο 55 και 63 λεπτό οι γηπεδούχοι φωνάζουν για δύο περιπτώσεις πέναλτι. Στην πρώτη σε ανατροπή του Πρόντι καθώς επίσης και στην δεύτερη πάλι σε ανατροπή του Παπαπέτρου. 
Στο 65΄λεπτό ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Καρακίτσος έκανε διπλή επέμβαση σε ενέργεια του Κοτσιαρίδη.

Πανηλειακός (K. Λούσκος): Καρακίτσος, Νικολόπουλος, Μπάλλας (56' Κωστόπουλος), Δ. Τσίγκρηλας, Μπαβέλης, Λίλα, Λούσκος (83' Λιαρόπουλος), Σταματελάτος (61' Τσαμπουρής), Π. Τσίγκρηλας, Πρέντι (75' Αρβανίτης), Παπαπέτρου
Ερμιονίδα (Δ. Νόλης): Γαβαλάς, Παναγόπουλος, Παπαεμανουηλίδης, Βιρβίλης, Καρτσαμπάς, Καρούτης, Τριμπόνιας (81' Κατσιαμήτας), Μπαρμπέρο, Ποζατζίδης, Εσκουδέρο (75' Μερκούρης), Φερνάντεζ (61' Κοτσιαρίδης)


** Ευχαριστώ τον καλό φίλο Βαγγέλη Δημητρόπουλο για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών του αγώνα.






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates