Social Icons

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Δρεπανιακός Αστέρας-Κορωνίδα Κοιλάδας 2-3 στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Ο Μανδύλης  ισοφαρίζει σε 1-1 με πέναλτι
Το ντέρμπι της αγωνιστικής στο Δρέπανο βάφτηκε «κυανόλευκο» αφού η φιλοξενούμενη
ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας κέρδισε με σκορ 3-2. Η Κορωνίδα ευτύχησε να έχει σε μεγάλη μέρα τον Άγγελο Καμπιώτη ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα και «έφτιαξε» το άλλο.


Στο 15΄λεπτό ο Καμπιώτης με μία εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Πιττερού για να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
Στο 20΄λεπτό τα παιγνίδι παραλίγο να πάρει «φωτιά» όταν ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε πέσιμο του Γκιαούρη μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Τζιέρη . Ένα πέναλτι που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι έντονα. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο  Μανδύλης που ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 28΄λεπτό η ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους όταν ο Γκιαούρης εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αλευρά ο οποίος αιφνιδιάστηκε από την πορεία της μπάλας . Στην συγκεκριμένη φάση οι ποδοσφαιριστές της Κοιλάδας διαμαρτυρήθηκαν έντονα πώς ο Βερβενιώτης  βρισκόταν μπροστα από τον τερματοφύλακα σε θέση οφσάιντ και ταυτόχρονα του είχε κλείσει το οπτικό πεδίο.
Στο 43΄λεπτό ο Μπιτζής με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Καμπιώτη από δεξιά ισοφάρισε για την Κορωνίδα.
Στο 73΄λεπτό κόρνερ του Σαμαρά από δεξιά και καρφωτή κεφαλιά του Καμπιώτη έγινε το 2-3.
Αστέρας Δρεπάνου : Πιττερός , Καρδάσης, Μαούρης, Προύτζος, Γκιαούρης, Λυκομήτρος, ( 78΄Χριστόπουλος), Βερβενιώτης, (85΄Μελάνης), Μπούρης, Ταραντίλης, Δήμας.Μανδύλης.
Κορωνίδα Κοιλάδας : Ααλευράς, Παπασταύρου, Στ.Μπάζος, ( 75΄Ελένης), Daniel, ( 59΄Κ.Μπάζος), Σελλής, Τζιέρης, Γιαννακόπουλος, Σαμαράς, Μπιτζής, ( 88΄Λάμπρου), Παπαιωάννου, Καμπιώτης.

Φωτό



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates