Social Icons

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

You Can Be A Hero, Just For Παναγιώτης Ραφαήλ!

Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool, καλεί όλα τα μέλη της αλλά και όλους τους φίλους της
Ομάδας ανά την Ελλάδα, να υποστηρίξουν την από κοινού δράση με τον Σύνδεσμο Φίλων Μπαρτσελόνα Αθήνας/Penya Barcelonistas d’Athenes, για την συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ.
Οι δύο Λέσχες θα συναντηθούν σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι για πολλοστή φορά, με αφορμή παρόμοιο κοινωνικό σκοπό και επιθυμία όλων μας, είναι η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, ώστε να γίνει πραγματικότητα το χαμόγελο του Παναγιώτη – Ραφαήλ. Να γίνουμε οι ήρωες του για μία μέρα!!!
Σας περιμένουμε αυτή την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 & ώρα 11:15 το πρωί, στις εγκαταστάσεις των γηπέδων Renti Star (Καναπιτσέρη 13, Αγ. Ιωάννης Ρέντης).
Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τους υπεύθυνους της ομάδας της Λέσχης (Μανώλης Ψωμάς & Μενέλαος Δεκαβάλας) θα καταμετρηθούν στο τέλος της συνάντησης, θα ανακοινωθεί επί τόπου το ποσό και θα κατατεθεί απ’ ευθείας στον λογαριασμό του Παναγιώτη Ραφαήλ.
Ελάτε όλοι, να γίνουμε για μία μέρα οι ήρωες του Παναγιώτη Ραφαήλ και να του χαρίσουμε το χαμόγελό του, για όλη του την ζωή!
You’ ll never walk alone!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates