Social Icons

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Χορηγία εξοπλισμού Κιτ Πρώτων Βοηθειών από τον Γιώργο Γεωργόπουλο στην Κορωνίδα Κοιλάδας.

Για άλλη μία φορά ο αντιπρόεδρος της Κορωνίδας Κοιλάδας και γνωστός δικηγόρος
Γιώργος Γεωργόπουλος ο οποίος επιμελήθηκε  με την απόκτηση ενός οργανωμένου εξοπλισμού πρώτων βοηθειών (κιτ Α΄Βοηθειών)  με την αγορά φορείου, φιάλη και μάσκες οξυγόνου και ότι είναι απαραίτητο για την προστασία του τραυματία  ποδοσφαιριστή. 
Άξιος συμπαραστάτης σε αυτή την προσπάθεια είναι και ο γιατρός της ομάδας Δημήτρης Μαχαίρας ο οποίος σαν γνώστης του αντικειμένου συμπλήρωσε την σχετική λίστα με όλα τα απαραίτητα για να γίνει η αγορά τους. 

Η Ανακοίνωση της Κορωνίδας 

Στα πλαίσια της συνολικής αναβάθμισης της λειτουργίας του σωματείου μας για την φετινή σεζόν , προμηθευτήκαμε ολοκληρωμένο Κιτ Α' Βοηθειών Αθλητικών Εγκαταστάσεων (Σύμφωνο με την Υ.Α. 46596/2004 - ΦΕΚ Β-1793/06-12-2004).

Επιπλέον φορείο γηπέδου , μάσκες οξυγόνου , φιάλη οξυγόνου , κολάρα , νάρθηκες κ.α. , τα οποία φυσικά θα είναι διαθέσιμα και για τα τμήματα υποδομής (Ακαδημίας).
Σ αυτό το πλαίσιο έχει προγραμματιστεί στο επόμενο χρονικό διάστημα και η αναγκαία κατά την άποψή μας απόκτηση απινιδωτή.
Ευχαριστούμε τον Αντιπρόεδρο της ομάδας μας κ. Γεωργόπουλο που επιμελήθηκε την απόκτηση - αγορά του ιατρικού εξοπλισμού.
Επίσης νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον ιατρό της ομάδας μας κ. Μαχαίρα για τη διαχείριση και ανανέωση του εξοπλισμού αυτού καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν , καθώς και για τις υπηρεσίες που προσφέρει στο ανδρικό τμήμα και τις ακαδημίες μας , αφιλοκερδώς...!


Εκ του Γραφείου Τύπου

της Κορωνίδας Κοιλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates