Social Icons

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 9η Γορτή Ροδιού στην Ερμιόνη.

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η 9η Γιορτή Ροδιού στην Ερμιόνη. Ο πολύ καλός καιρός
προσέλκυσε και φέτος δεκάδες επισκέπτες οι οποίοι επισκέφθηκαν τα περίπτερα  και γεύτηκαν όλες τις συνταγές που είχαν για  βάση τους  το ρόδι.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε νέο χώρο από αυτούς που γινόταν τα προηγούμενα χρόνια . Ήταν μία ιδέα του νέου πρόεδρου της Ερμιόνης Ιωσήφ Γανώση και μάλιστα είχε θετικό αντίκτυπο στους επισκέπτες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης   Δημήτρης Σφυρής,  οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, Ανδρέας Πουλάς και Γιάννης Γκιόλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος ,ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΔΥΠΕΡ Τάσος Τόκας, ο δημοτικός σύμβουλος Ερμιονίδας Τάσος Λάμπρου,ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Προσίλης, η εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Χρυσαυγή Μερτύρη, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ερμιονίδας  Τόνια Αντωνοπούλου, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ερμιόνης Ιωσήφ Γανώσης  , ο Ερμιονίτης  περιφερειακός Σύμβουλος Αναστάσιος Γανώσης, o Aντιπεριφερειάρχης Αργολίδας στον τομέα της υγείας και περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Σχοινοχωρίτης,  ,   και δημοτικοί σύμβουλοι.  
Την εκδήλωση παρουσίασαν οι δύο Ερμιονίτισσες δημοσιογράφοι Μπάγια Αντωνοπούλου και Βιβή Μπουγιούρα.
Η Εκδήλωση έκλεισε με χορούς από την Χορευτική ομάδα Ερμιόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates