Social Icons

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Ο " ΦΑΡΟΣ" συμμετέχει στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών "Θησαυροί της Ελλάδας " που ξεκινάει στις 15 Οκτωβρίου στην Ρόδο.

Από τις 15 έως τις 21 Οκτωβρίου 2019 στο νησί της Ρόδου θα πραγματοποιηθεί για
τέταρτη συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ Τέχνης “Θησαυροί της Ελλάδας”, το οποίο διοργανώνεται από την Ακαδημία Πολιτιστικών και Εκπαιδευτικών Καινοτομιών της Μόσχας με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και του Νομού Δωδεκανήσου.
Το φεστιβάλ αποτελεί ισχυρό κίνητρο για την ανάπτυξη δημιουργικών ιδεών, την αμοιβαία επιρροή των πολιτισμών και την ενίσχυση της φιλίας μεταξύ Ρωσίας και Ελλάδας. Στο Φεστιβάλ καλούνται να συμμετάσχουν μουσικά, χορευτικά, θεατρικά καλλιτεχνικά παιδικά και επαγγελματικά συγκροτήματα από τη Ρωσία, την Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Το πρόγραμμα του διαγωνισμού περιλαμβάνει τις εξής κατηγορίες υποψηφιοτήτων: χορογραφία, φωνητικά, θέατρο, μουσική εκτέλεση, θέατρο μόδας, εκπαιδευτικός κύκλος ανοιχτών εργαστηρίων, σεμινάρια, εργαστήρια σε διάφορους τομείς τέχνης.
Οι κατηγορίες υποψηφιοτήτων χωρίζονται σε ηλικιακές ομάδες και κατηγορίες όπως: "Επαγγελματίας", "Μαθητευόμενος", "Ερασιτέχνης". Στη κατηγορία "Επαγγελματίας" δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι καθηγητές, καλλιτέχνες, υπάλληλοι πολιτιστικών και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, επαγγελματίες καλλιτέχνες. Η Κατηγορία "Μαθητευόμενος" απευθύνεται στα παιδικά και εφηβικά συγκροτήματα και μεμονωμένους καλλιτέχνες.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει σεμινάρια με επίκαιρα θέματα, εργαστήρια κατευθύνσεων, ανοιχτά μαθήματα για τους δασκάλους των συμμετεχόντων. Οι εκπαιδευτικοί θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε master classes, καθώς και να παραδώσουν δικό τους master class, μοιράζοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες με τους συναδέλφους τους.
Οι διαγωνισμοί και οι συναυλίες του φεστιβάλ θα διοργανωθούν στους ιστορικούς χώρους της μοναδικής Παλιάς πόλης στο Παλάτι των Μεγάλων Διδασκάλων, στο Μεσαιωνικό Θέατρο Rhodon Open Theater και στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου.
Ο "ΦΑΡΟΣ" με δελτίο τύπου γνωστοποίησε την συμμετοχή του και σε αυτό το φεστιβάλ.
Η ανακοίνωση του "ΦΑΡΟΥ".
Μετά την επιτυχημένη μας εμφάνιση στον Φεστιβαλικό διαγωνισμό "Treasure of Hellas" που έλαβε χώρα στην Ερμιονίδα το περασμένο καλοκαίρι, η πρόσκληση να συμμετάσχουμε στην επόμενη Φεστιβαλική διοργάνωση της Ακαδημίας Τεχνών της Μόσχας ήρθε!
Αύριο λοιπόν η χορωδία του Συλλόγου μας ανοίγει τα φτερά της και πετάει για το πανέμορφο νησί της Ρόδου προκειμένου να εμφανιστεί και να διαγωνιστεί για ακόμα μια φορά σε ένα διεθνούς επιπέδου Φεστιβάλ!
Μαζί μας όπως πάντα πολλοί θα είναι και οι φίλοι μας, που θα μας ακολουθήσουν ώστε να μας υποστηρίξουν για ακόμα μια φορά σε αυτήν την προσπάθεια!

Στα πλαίσια του φεστιβάλ ο μαέστρος μας κ. Ρεμούνδος Αντώνης θα είναι τόσο μέλος στην κριτική επιτροπή του Φεστιβάλ ενώ θα παραδώσει master class ερμηνείας στους συμμετέχοντες μουσικούς από την Ρωσία!

Καλή μας επιτυχία λοιπόν και γιατί όχι, μια ακόμα διάκριση!

Με τιμή
το ΔΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates