Social Icons

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Τετράστερη η Κορωνίδα Κοιλάδας , κέρδισε τον Ατρόμητο Παναριτίου με σκορ 4-1.

Ο Στ.Μπάζος με πλασέ ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-1.
Την τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε την Κυριακή στο γήπεδό της η Κορωνίδα
Κοιλάδας επικρατώντας του Ατρόμητου Παναριτίου με σκορ 4-1. Οι φιλοξενούμενοι αντιστάθηκαν κάπως στο πρώτο ημίχρονο όπου και το σκορ έμεινε στο 1-1, αλλά οι γηπεδούχοι στο πρώτο εικοσάλεπτο θα μπορούσαν να είχαν πετύχει τουλάχιστον τρία γκολ και να είχε καθαρίσει τον αγώνα.

Στο 1΄λεπτό και στην πρώτη επίθεση των γηπεδούχων άνοιξε το σκορ  , όταν ο Καμπιώτης από αριστερά έβγαλε σέντρα ακριβείας στο κεφάλι του Μπιτζή και ο 24χρονος επιθετικός την πέταξε στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ .
Στο 4΄λεπτό σε μία ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων ο Μάνα με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε.
Στο 7΄λεπτό ο Παπαϊωάννου με σουτ μέσα από την περιοχή σημάδεψε το δοκάρι του Αραμπού.
Στο 10΄λεπτό σέντρα του Στ.Μπάζου από δεξιά κεφαλιά του Σαμαρά από το σημείο του πέναλτι η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.
Στο 11΄λεπτό σουτ του Σαμαρά από πλάγια αριστερά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Αραμπού.
Στο 14΄λεπτό διαγώνιο σουτ του Σαμαρά από αριστερά έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Αραμπός. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Σαμαράς και ο Μπιτζής με καρφωτή κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 16΄λεπτό ο Σαμαράς εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Σελλής με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
Στο 31΄λεπτό ο Σαμαράς εκτέλεσε κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι με τον Καμπιώτη να μην προλαβαίνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 50΄λεπτό ο Σαμαράς με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Μπιτζή απέναντι στον Αραμπό και  με πλασέ  έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους με 2-1 , πετυχαίνοντας και το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
Στο 52΄λεπτό πλασέ του Κ.Καλύβα μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αλευρά.
Στο 78΄λεπτό δυνατό σουτ του Παπαιωάννου έξω από την περιοχή έδιωξε δύσκολα ο Αραμπός και στην επαναφορά ο Στ.Μπάζος με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.
Το τελικό 4-1 έκανε το Παπαιωάννου με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από παράλληλη σέντρα του Τζιέρη από δεξιά.

Κορωνίδα Κοιλάδας (Θ.Τσιρόπουλος) : Αλευράς, Παπασταύρου, ( 87΄Ελένης), Στ.Μπάζος, Daniel, Σελλής, Γιαννακόπουλος, (58΄Μέγας), Παπαιωάννου, Μπιτζής, ( 89΄Παύλου), Τζιέρης, Σαμαράς, Καμπιώτης.( 69΄Καρανάσιος).

Ατρόμητος Παναριτίου (Αν.Καραμάνος) : Αραμπός, Γκρίτζαλης, Πίτρης, Ατζαμίδης, Panos, Σαρακινιώτης, Γ.Καλύβας, Παπαιωάννου,(76΄Μιχαλόπουλος),  Μάνα, ( 46΄Κατσίγιαννης), Παπασαράντος( 80΄Ηλ.Γκολέμης), ,Κ.Καλύβας.( 61΄Κοσμάς).

Φωτό



















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates