Social Icons

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Ατρόμητος Παναριτίου-Ποσειδώνας Διδύμων 3-1.

Την ήττα με 3-1 γνώρισε στο Παναρίτι η ομάδα του Ποσειδώνα Διδύμων την Κυριακή το
απόγευμα. Το σκορ διαμορφώθηκε στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα . Σημαντικές απουσίες για τον Ποσειδώνα ηταν του τιμωρημένου Κέλλη , του Δ.Προσύλη και του Αγκουστίν Τρέσα.

Η εικόνα του παιγνιδιού είχε δύο όψεις αφού το πρώτο ημίχρονο ήταν νωθρό χωρίς καμία φάση και στις δύο εστίες.
 Στο δεύτερο ημίχρονο η πρώτη επικίνδυνη φάση ανήκει στους φιλοξενούμενους , όταν ο Α.Οψιμούλης σέντραρε και ο Σχοινάς με σουτ σημάδεψε το δοκάρι του 15χρονου Μπελεσάκου.
Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Καλύβας με μπαλιά βρήκε τον Η.Γκολέμη που σούταρε για να διώξουν οι αμυντικοί προσωρινά και ο Παπαιωάννου με νέο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαμουτάι .
Στο 80΄λεπτό ο Η.Γκολέμης με σουτ πάνω στην κίνηση έκανε το 2-0.
Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0 ύστερα από σέντρα του Πίτρη και σουτ του Κοσμά μέσα από την περιοχή.
Ο Ποσειδώνας το μόνο που μπόρεσε να κάνει ήταν να μειώσει στο 88 όταν ο Αντωνόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Ι.Οψιμούλης που είχε προωθηθεί με πλασέ έκανε το τελικό 3-1.
Ατρόμητος Παναριτίου (Α.Καραμάνος): Μπελεσάκος, Γκρίτζαλης, Πίτρης,  Ατζαμίδης, Πάνος,  Σαρακινιώτης, Γ.Καλυβάς (53′ Μαλούτας), Παπαϊωάννου, Η.Γκολέμης  Κ.Καλυβάς (74′ Σέρρος)- Χρονόπουλος (59′ Κοσμάς).
Ποσειδώνας  Διδύμων . (Β.Οψιμούλης): Μαμουτάι, Μπροδήμας , Δήμιζας (74′ Μπάρδης), Σ.Κονδύλης , Τσίτσι, Ι. Οψιμούλης, Λαζάρου, Κοροντίνης, (80′ Μούγιος),  Α.Οψιμούλης, Αντωνόπουλος,  Σχοινάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates