Social Icons

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Χωρίς να ιδρώσει η Κορωνίδα Κοιλάδας 2-0 τις Σπέτσες.

Ένα εύκολο απόγευμα είχε την Κυριακή (27/10) η Κορωνίδα Κοιλάδας απέναντι στην ομάδα
των Σπετσών την οποία κέρδισε με σκορ 2-0.
Οι γηπεδούχοι είχαν συνεχή επιθετική πρωτοβουλία απέναντι στην κλειστή άμυνα των Σπετσών οι οποίοι προσπαθούσαν να μην διασυρθούν .
Το σκορ άνοιξε στο 36΄λεπτό όταν ο Γιαννακόπουλος σέντραρε από αριστερά και ο Τζιέρης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα παρόλι την προσπάθεια του Τσούνη να αποσοβήσει το γκολ . Όπως μας είπε ό ίδιος η μπάλα είχε περάσει την γραμμή σε αυτή του την προσπάθεια να διώξει.
Τρεις  πολύ καλές προσπάθειες για γκολ στο πρώτο ημίχρονο είχαν ο Στ.Μπάζος όταν σούταρε από δεξιά με την μπάλα να φεύγει άουτ ενώ δύο προσπάθειες του Παπαιωάννου η μία κοντράρισε σε αμυντικό την τελευταία στιγμή και η δεύτερη το σουτ που έκανε η μπάλα έφυγε άουτ. 
Με μία μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο όταν στο 62΄λεπτό όταν ο Σαμαράς σέντραρε από αριστερά και ο Τζιέρης με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι του Μουράτη. Στο 70΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα όταν ο Στ.Μπάζος ύστερα από σέντρα του Σαμαρά σούταρε μέσα από την περιοχή και ο Μουράτης έδιωξε σωτήρια. 
Στο 77΄λεπτό η Κορωνίδα πέτυχε το δεύτερο τέρμα της με ένα πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Μέγα έξω από την περιοχή.

Κορωνίδα Κοιλάδας (Θ.Τσιρόπουλος) : Αλευράς,  Καρανάσιος (29′ λ.τρ. Γιαννακόπουλος, Daniel,  Σελλής, Μέγας (78′ Κ.Μπάζος) , Τζιέρης,  Παπασταύρου (83′ Ελένης), Μπιτζής , Παπαϊωάννου,Σαμαράς, Στ.Μπάζος (87′ Λάμπρου).

Σπέτσες ( Δ.Μπατάκος) : Μουράτης ,Χρ.Βελλιώτης, ( 59΄Θυμαράς), Τσούνης, Λαζάρου, Βιγγλιάρης, Μέξης, Μπαλτάς, ( 69΄Ιωσηφίδης), Ούκα ( 62΄Ρούσσος), Καραζούπης,( 78΄Νικ. Βελλιώτης),  Βασιλείου, Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates