Social Icons

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Ποσειδώνας Διδύμων-Δρεπανιακός Αστέρας 1-2


Ο Γκιαούρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έχει στείλει την μπάλα στα δίχτυα (1-1)
Νικηφόρα πέρασε το Δρέπανο από τα Δίδυμα στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής στην
Α1 Αργολίδας. Οι γηπεδούχοι για άλλοι μία φορά είχαν το ιατρικό δελτίο γεμάτο αφού έλειπε ο Τρέσα ενώ ο Αντωνόπουλος που χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν και αυτός τραυματίας . Επίσης τραυματίες και οι άλλοι δύο τερματοφύλακες Χρήστου και Αποστόλου από το ντέρμπι με την Κορωνίδα Κοιλάδας.


Στο 10΄λεπτό δυνατό σουτ του Κέλλη η μπάλα άουτ.
Στο 28΄λεπτό συνδυασμός Μανδύλη με Δήμα , σουτ του τελευταίου και έδιωξε σωτήρια ο Μαμουτάι.
Στο 35΄λεπτό μετά από συνδυασμό Σχοινά και Μπροδήμα η μπάλα κτύπησε στο χέρι του Μελάνη . Ο μέσος του Δρεπάνου είχε ήδη μία κίτρινη και αποβλήθηκε. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κέλλης ανοίγοντας το σκορ.
Στο 37΄λεπτό δυνατό σουτ του Ταραντίλη έδιωξε δύσκολα ο Μαμουτάι.
Στο 45΄λεπτό έμφραγμα για τους γηπεδούχους όταν ο Γκιαούρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην δεξιά του γωνία ισοφαρίζοντας το σκορ
Στο 47΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Δήμα από αριστερά ο Ταραντίλης στο δεύτερο δοκάρι με σούτ έκανε το 1-2.
Στο 59΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τον Ποσειδώνα να κάνει το 2-2 όταν ο Μπροδήμας μπήκε από αριστερά , προσπάθησε με λόμπα να κρεμάσει τον Πιττερό πού έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
Στο 72΄λεπτό ο Κέλλης εκτέλεσε φάουλ με πάσα προς τον Αντωνόπουλο ο οποίος έπιασε σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής για να διώξει δύσκολα σε κόρνερ ο Πιττερός.
Στο 85΄λεπτό δυνατό σουτ του Ταραντίλη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μαμουτάι.
Ποσειδώνας  Διδύμων. (Β.Οψιμούλης): Μαμουτάι, Μπροδήμας, Μπάρδης, ( 52΄Μούγιος), Λαζάρου, Τσίτσης, Ι.Οψιμούλης ( 65΄λ.τρ. Κοροντίνης), Κέλλης, Προσύλης, Δαγρές, ( 28΄λ.τρ. Δήμιζας) ,Α.Οψιμούλης,( 47΄Αντωνόπουλος), Σχοινάς.
Δρεπανιακός Αστέρας (Β.Γεωργακόπουλος):Πιττερός,Μαούρης,  Καρδάσης, Προύτζος, Γκιαούρης, Μελάνης, Μανδύλης, Μπούρης, (93′ Τράκας), Ταραντίλης, (91′ Χριστόπουλος),  Δήμας, (75′ Γεώργας). Βερβενιώτης.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates