Social Icons

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Αφεντικό η Ερμιονίδα στο Αργολικό ντέρμπι με άρωμα ....Latin .

Πολύ καλύτερη του Παναγειακού η ομάδα της Ερμιονίδας κέρδισε με σκορ 1-0 μέσα στο
Άργος.
Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού εκτός από το γκολ της Ερμιονίδας δεν έγιναν άλλες φάσεις.
Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει σε μεγάλο βαθμό της Ερμιονίδα η οποιλα είχε τον έλεγχο του αγώνα και δημιούργησε φάσεις να πετύχει και άλλα γκολ.

Η Ερμιονίδα άνοιξε νωρίς το σκορ , μόλις στο 13΄λεπτό όταν ο Εσκουρέδο με αριστερό πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μποζιονέλου. 
Στην συνέχεια η ομάδα του Παναργειακού προσπάθησε να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία χωρίς όμως να διασπάσει την  καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων .
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ερμιονίδα μπήκε πιο επιθετικά και απείλησε με το σκόρερ της τον Εσκουρέδο όταν εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και έδιωξε δύσκολα στην αριστερή του γωνία ο Μποζιονέλος .
Στο 62΄λεπτό πλασέ του Φουφούνη πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Κύρου.
Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα λίγο αργότερα να διπλασιάσει τα τέρματα της όταν ο Γουάτσον με μπαλιά  στην πλάτη της άμυνας του Παναργειακού έβγαλε τον Τριμπόνια απέναντι από τον Μποζιονέλο  , το πλασέ που έκανε έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι.
Λίγο αργότερα νέα μεγάλη ευκαιρία με πρωταγωνιστή τον Τριμπόνια ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Παναργειακού έπιασε ένα μονοκόμματο σουτ και ο Μποζιονέλος έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ.
Λίγο πρίν το φινάλε του αγώνα νέα ευκαιρία για την Ερμιονίδα όταν ο Σαλταπίδας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Βιρβίλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ. 
Παναργειακός (Τ.Κίκιλης): Μποζιονέλος,  Νικολόπουλος, Φλώρος,Εμέκα, Τζιόλας (90′ Τζας),Φλεβάρης, (75′ Κυριακόπουλος), Κοτσοβός,(55′ Βουρνάζος) ,Παντίσκος, (55′ Φουφούνης), Μπαλαμπάνος, Τσιρλίδης, Παιδάκης.

Ένωση  Ερμιονίδας  (Δ. Νόλης): Κύρου,Παναγόπουλος, Βιρβίλης, Πιριτζάους, Παπαεμμανουηλίδης, Καρούτης, Μπαρμπέρος,(80′ Μερκούρης), Εσκουρέδο, (85′ Σαλταπίδας) ,Κατσιαμήτας,(52′ Τριμπόνιας), Κατσαμπάς, Κοτσαρίδης.(63′ Γουάτσον).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates