Social Icons

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Γιάννης Γεωργόπουλος : "Η αλήθεια απαντά στο ψέμα"

Τα ψέματά σας και η παραπληροφόρηση κύριε Σφυρή δεν έχουν όρια. Καθημερινά, με την
τακτική που εφαρμόζετε, δικαιώνετε και επιβεβαιώνετε το αποτέλεσμα των εκλογών του Ιουνίου και την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών που σας καταδίκασε και ζήτησε αλλαγή, ΑΛΗΘΕΙΑ και διαφάνεια.
Σε ανάρτησή σας στο αγαπημένο σας Facebook, το μόνο μέσο επικοινωνίας που διαθέτετε, κάνετε λόγο για αποκλεισμό των Προέδρων από τον κανονισμό πολιτικής προστασίας του Δήμου. Πέντε χρόνια κύριε Σφυρή εσείς ποιόν κανονισμό εφαρμόσατε; Πότε κάνατε τις απαραίτητες διαδικασίες για να αποκτήσει ο Δήμος ειδικό κανονισμό πολιτικής προστασίας και εντάξατε μέσα σε αυτόν τους Προέδρους;
Θα σας απαντήσω εγώ.
ΠΟΤΕ, πέντε χρόνια τώρα, ποτέ δεν καταρτίστηκε και δεν ψηφίστηκε κανονισμός πολιτικής προστασίας!
Θέλω όμως σε αυτό το σημείο, να αναφέρω πως λέτε πάλι ψέματα γιατί πρώτος ο κύριος Λάμπρου στην συζήτηση του θέματος έκανε λόγο για την ένταξη των Προέδρων και στην συνέχεια εσείς αναφερθήκατε στο θέμα. Ο Δήμαρχος έκανε δεκτή την πρόταση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Η πρόταση έγινε ομόφωνα δεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο. Αναμένεται βέβαια αν θα εγκριθεί από την αποκεντρωμένη διοίκηση. Γι’ ακόμα μια φορά κύριε Σφυρη, «πουλάτε φύκια για μεταξωτές κορδέλες» για ικανοποίηση του ΕΓΩ σας.
Εμείς όμως, σε λιγότερο από ένα μήνα διοίκησης, κάτω από άθλιες συνθήκες οικονομικής αιμορραγίας και διοικητικής αποδιοργάνωσης και αταξίας από την δική σας μαύρη πενταετία, οργανώσαμε, συντάξαμε «με βάση όσα προβλέπει ο πρότυπος κανονισμός του αρμόδιου Υπουργείου» και φέραμε προς ψήφιση στο 1ο Δημοτικό Συμβούλιο τον ειδικό κανονισμό πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ερμιονίδος , κάτι που εσείς 5 χρόνια δεν κάνατε.
Κόπτεστε για τους Προέδρους κύριε Σφυρή και όχι για τις Κοινότητες, άλλωστε αυτό το αποδείξατε γιατί η δική σας διοίκηση οδήγησε όλες τις Κοινότητες του Δήμου μας στην εγκατάλειψη και στην χειρότερη κατάσταση που θα μπορούσαν να περιέλθουν. Αναφέρεστε, σε προηγούμενη ανάρτησή σας, σε αρμοδιότητες που δεν έχουν εκχωρηθεί από τον Δήμαρχο. Ποιες είναι αυτές; Το γνήσιο της υπογραφής και η βεβαίωση μόνιμης κατοικίας (η οποία έχει καταργηθεί από το νόμο) που εσείς παραχωρήσατε το 2014; Και αυτό το έχουμε ήδη εκχωρήσει!
Οι Πρόεδροι που θέλουν να προσφέρουν στις Κοινότητές τους κύριε Σφυρη, έχουν μελετήσει τον νομο 4555/2018, τον γνωστό Κλεισθένη και αξιοποιούν κάθε αρμοδιότητα και στοιχείο ώστε να προσφέρουν στον τόπο τους. Για να τελειώνουμε όμως κύριε Σφυρή. Σε εμένα υποδείξεις για την στήριξη των Κοινοτήτων δεν έχετε το πολιτικό ανάστημα να κάνετε. Δείτε πόσα μέλη των Κοινοτήτων έχω ορίσει στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου και τότε δεν θα μπορείτε να κάντε λόγο για αποκλεισμό των Κοινοτήτων.
Κλείνοντας την σημερινή μου παρέμβαση σας υπενθυμίζω κύριε Σφυρή ότι «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια». Η αλήθεια θα λάμψει στην Ερμιονίδα και η Δικαιοσύνη θα επιληφθεί κάθε θέματος. Τις επόμενες μέρες και εβδομάδες θα μάθουν οι πολίτες για το οικονομικό χάος που παραδώσατε, για τις χρόνιες και αναμφίβολες οικονομικές απαιτήσεις, για τις αγωγές που λαμβάνει ο Δήμος λόγω των προμηθειών παρελθόντων ετών που δεν πληρώθηκαν, για τους διαλυμένους βιολογικούς, για απευθείας αναθέσεις και άλλες δραστηριότητες μετά τις εκλογές και πολλά άλλα που εσείς τα γνωρίζετε άριστα.
Καλά θα κάνετε λοιπόν, αντί να αναλώνεστε σε ψέματα, σε παραπληροφόρηση, σε συκοφαντίες και προσπάθειες παρεμπόδισης του έργου της νέας Δημοτικής Αρχής, να ετοιμάζετε τις απολογίες σας, θα σας είναι πιο χρήσιμο αυτό. Ακόμα να ξέρετε πως εμείς δεν ήρθαμε για να διοικήσουμε με ψέμα και παραπληροφόρηση όπως εσείς κάνατε, αλλά ήρθαμε για να αλλάξουμε τον Δήμο και να τον βγάλουμε από το χάος που τον είχατε οδηγήσει.
Δεν θα ασχολούμαστε μαζί σας, αλλά μόνο με τους δημότες μας και τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Γιάννης Γεωργόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates