Social Icons

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Στα έμπειρα χέρια του Γιώργου Κοτταρά οι ομάδες υποδομής της Ενωσης Ερμιονίδας.

Από την Τρίτη 2 Οκτωβρίου ξεκινούν οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής της Ένωσης
Ερμιονίδας .
Στο πόστο του προπονητή η διοίκηση της Ένωσης Ερμιονίδας εμπιστεύτηκε έναν  γνώριμο στην πόλη της Ερμιόνης και της Ερμιονίδας γενικότερα ο οποίος είχε ασχοληθεί και τον ευαίσθητο αυτό τομέα  τον Γιώργο Κοτταρά.
Ίσως οι νεότεροι ποδοσφαιριστές να μην θυμόνται την προπονητική  πορεία του Γιώργου Κοτταρά ο οποίος πριν γίνει η δημιουργία της Ένωσης Ερμιονίδας από την συνένωση του Ερμή Ερμιόνης –ΑΕΚ Κρανιδίου και Αστέρα Θερμησίας ήταν προπονητής στην ακαδημία του Ερμή.
Έχουν περάσει από τα χέρια του Ερμιονίτες ποδοσφαιριστές οι οποίοι έκαναν καριέρα σε τοπικό αλλά και Εθνικό επίπεδο.
Από τους ποδοσφαιριστές που οι πιο πολλοί σήμερα λόγω σπουδών έχουν σταματήσει είναι τα αδέρφια Κοσμάς και Βασίλης Δημαράκης , ο Γιάννης Φλεβαράκης , ο Λαζάρου , ο Ερρίκος Κοροντίνης που αγωνίζεται στα Δίδυμα και άλλοι.
Επίσης έχει διατελέσει προπονητής στην Κορωνίδα Κοιλάδας όταν ανέβηκε κατηγορία από την Β΄ στην Α Αργολίδας με ποδοσφαιριστές παιδιά που παίζουν ακόμα στην Κορωνίδα όπως είναι ο Μέγας  και ο Γιαννακόπουλος αλλά και ο Δώρας που έχει σταματήσει.
Την εποχή που η ομάδα της Ένωσης  Ερμιονίδας είχε προπονητή τον Δημήτρη Σπανό και τον Ρομπέρτο Μπολάνο βρισκόταν στο πλευρό τους με την μορφή του σκάουτερ αφού παρακολουθούσε τους επόμενους αντιπάλους της Ερμιονίδας .
Ο Γιώργος Κοτταράς ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος C  είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από την περιοχή της Ερμιονίδας ο οποίος έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής με την φανέλα του Απόλλωνα Αθηνών και με την Εθνική Ελπίδων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates