Social Icons

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Πορτοχελιακός :Νέος προπονητής ο Θανάσης Μαλτέζος

Ολοκληρώθηκε σήμερα η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων του Αθλητικού Ομίλου
''Πορτοχελιακός''.
Οι αθλητές μας ανταποκρίθηκαν για άλλη μια χρονιά στο κάλεσμα της ομάδας του Πορτοχελίου συμμετέχοντας στις καθημερινές προπονήσεις υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή κ. Θανάση Μαλτέζου, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.
Ο κ. Μαλτέζος έχει υπάρξει και στο παρελθόν προπονητής της ομάδας μας την οποία υπηρέτησε με μεγάλη επιτυχία.
Καθημερινά δίνει στα παιδιά, στοιχεία του αθλητισμού πρώτιστα για την συστηματική, σωματική,  ψυχική αλλά και παιδαγωγική τους καλλιέργεια.
Τους μαθαίνει να συνεργάζονται και να βάζουν πάνω από τη προσωπική προβολή, την ομάδα.
Τους προτρέπει να ακολουθούν τους κανόνες του παιχνιδιού - αγωνίσματος, αναλαμβάνοντας ρόλους και συνεργασία  με τους συναθλητές τους για ένα κοινό σκοπό. Πως θα δώσουν το καλύτερο τους εαυτό για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Στα πλαίσια της ανανέωσης γενικός αρχηγός της ομάδας ορίστηκε ο κ. Παπασταύρου Πέτρος, ο οποίος θα συνεχίσει να δίνει τον καλύτερό του προς όφελος των παιδιών και της ομάδας.
Τέλος, ύστερα από την πρόσφατη ενημέρωση που είχε η διοίκηση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, έχει προγραμματιστεί η τοποθέτηση των κερκίδων ως το τέλος του χρόνου καθώς και η αλλαγή τάπητα στις αρχές του 2020.
Στην προσπάθειά μας για την αρμονική λειτουργία του Σωματείου δεν περισσεύει κανείς. Σας περιμένουμε στο γήπεδο για να ενισχύσετε την ομάδα, για να ενισχύσετε τα παιδιά που αγωνίζονται αφιλοκερδώς μόνο για την φανέλα του Πορτοχελιακού, μόνο για τον τόπο τους, μόνο για το Πορτοχέλι.


Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Α.Ο. ''ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates