Social Icons

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Ποσειδώνας Διδύμων-Αριστείων Λυγουριού 8-0 σε φιλικό αγώνα.

Σε φιλικό αγώνα πού έγινε στα Δίδυμα η ομάδα του Ποσειδώνα Διδύμων

κέρδισε τον  Αριστείωνα με σκορ 8-0.
Ο αγώνας δεν αντέχει κριτικής αφού η δυναμικότητα των δύο ομάδων ήταν εμφανή. Οι γηπεδούχοι έχουν πολλές ελλείψεις στο ρόστερ τους και εάν δεν φροντίσουν κάνουν κάτι το φινάλε του πρωταθλήματος θα τους βρει σε δυσάρεστη θέση. 
Όσο αφορά την ομάδα του Ποσειδώνα ο οποίος δεν είχε στην αποστολή τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές τους τους Τσίτσι, Αντωνόπουλο και Πλατανίτη έδειξε ότι θα είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος στο φετινό πρωτάθλημα. Έδειξε ότι έχει μία επιθετική γραμμή με τον Λαζάρου ο οποίος δείχνει αναγεννημένος με την μεταγραφή του , ο Σχοινάς , ο Α.Οψιμούλης και ο Κέλλης έκαναν ότι ήθελαν την αντίπαλη άμυνα. 

Το σκορ άνοιξε στο 25΄λεπτό όταν ο Λαζάρου σέντραρε από δεξιά και ο Σχοινάς με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.
Τρία λεπτά αργότερα ο Τρέσα με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Αριστείωνα έβγαλε τον Λαζάρου απέναντι από τον Μπαβέλα και με πλασέ έκανε το 2-0. 
Στο 31΄λεπτό ο Α.Οψιμούλης με νέα κάθετη μπαλιά στον Μπροδήμα μέσα στην περιοχή και 3-0.
Στο 35΄λεπτό ίδιο σκηνικό με τον Α.Οψιμούλη να βγάζει τον Τρέσα σε θέση βολής και να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-0.
Στο 40΄λεπτό μπαλιά του Σχοινά στον Α.Οψιμούλη ο οποίος με πλασέ έκλεισε το σκορ για το πρώτο ημίχρονο με 5-0.
Στο 47΄λεπτό σέντρα του Μπροδήμα από δεξιά και ο Κέλλης με κεφαλιά έκανε το 6-0.
Στο 70΄λεπτό σέντρα του Κέλλη από αριστερά και ο Σ.Κονδύλης με πλασέ το 7-0.
Το σκορ έκλεισε στο 85΄λεπτό με  πλασέ του Κέλλη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε κάθετη μπαλιά του Σ.Κονδύλη στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων.

Ποσειδώνας Διδύμων Αποστόλου, Μπροδήμας,  Μπάρδης,, Δαγρές, Ι.Οψιμούλης, Α.Κονδύλης,  Α.Οψιμούλης, Δ.Προσίλης, Τρέσα, Σχοινάς, Λαζάρου.
Στο 60΄λεπτό ο Β.Οψιμούλης άλλαξε όλοη την ομάδα και έβαλε όλους τους αναπληρωματικούς και υπο δοκιμή ποδοσφαιριστές.

Αριστείων Λυγουριού : Μπαβέλας, Παπαθανασίου, Δ.Γαλάνης, Μ.Γαλάνης, Τσιάλαφος, Αναστασόπουλος, Μπούρης, Γ.Οψιμούλης- Κουβάτσος, Μπέκας, Μπάτσι. Χρησιμοποιήθηκαν και οι Δ.Ρούμπος, Χρ.Τουρλούκης Κ.Κόλλιας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates