Social Icons

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Φιλική νίκη του Ναύπλιο 2017 στα Δίδυμα με 2-0 επί του Ποσειδώνα.

Την ήττα με 2-0 από το Ναύπλιο 2017 γνώρισε στο γήπεδο του ο Ποσειδώνας Διδύμων. Αν
και είχε δύο σοβαρές απουσίες αυτές των Κέλλη και Αντωνόπουλου έπαιζε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και το σκορ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο τον αδικεί αφού έχασε δύο ευκαιρίες με τον Α.Οψιμούλη να ανοίξει το σκορ στο 13 και 26 με ισάριθμα πλασέ που έφυγαν ελάχιστα άουτ. Η Ομάδα του Ναυπλίου είχε μόνο μία ευκαιρία με τον Καλλιμάνη στο 8΄ όταν πλάσαρε από ευνοϊκή θέση άουτ και το γκολ το οποίο προήρθε από λάθος της άμυνας και αδρανή απόκρουση του Αποστόλου. 

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες έκαναν πολλές αλλαγές όμως η ομάδα του Ποσειδώνα πίεζε και έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο 65΄λεπτό με τον Λαζάρου ο οποίος την τελευταία στιγμή έδιωξαν οι αμυντικοί πριν γίνει απειλητικός και στο 82΄λεπτό σουτ του Κοροντίνη λίγο άουτ ενώ την ίδια τύχη είχε κεφαλιά του Μπάρδη στο 90΄λεπτό.Η μοναδική φάση για τους φιλοξενούμενους έγινε στο 80΄λεπτό όταν ο Μπάρδης ανέτρεψε τους επιθετικούς των φιλοξενούμενων και κέρδισαν το πέναλτι.

Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν στο 35΄λεπτό όταν μετά από λάθος της άμυνας ο Τριανταφύλλου βρέθηκε σε θέση βολής σούταρε , απέκρουσε δύσκολα ο Αποστόλου όμως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 0-1.
Στο 80΄λεπτό ο ο Οντβογκ με πέναλτι έκανε το τελικό 0-2.

Ποσειδώνας Διδύμων : Αποστόλου, Μούγιος, Ι.Οψιμούλης, Μπινιάρης, Σχοινάς, Α.Οψιμούλης, Τσίτσης, Δ.Προσύλης, Δαγρές, Β.Μπροδήμας, Τρέσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν : Λαζάρου, Μπάρδης, Ε.Προσύλης, Γκιονάι, Πλατανίτης, Μπουγιούρας, Κοροντίνης, Σ.Κονδύλης, Α.Κονδύλης.

Ναύπλιο 2017 : Βλάχος. Κοτσοβός, Α.Διαμαντής, Μπούκουρης, Παναγόπουλος, Α.Διαμαντής, Κάπλατζης, Τόκι, Τριανταφύλλου , Οντβόγκ, Καλλιμάνης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν : Λέρνας, Μπούζντρα, Μπεντούλι, Σεβαστιανός, Μακαρατζής.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates