Social Icons

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Με Παπασταύρου και Παπαϊωάννου η Κορωνίδα κέρδισε τον Ερμή Μελιγούς 2-0 .

Ο Παπασταύρου με κεφαλιά ανοίγει το σκορ
Σε φιλικό αγώνα πού έγινε στο γήπεδο της Κοιλάδας η Κορωνίδα κέρδισε την αντίστοιχη 
του Ερμή Μελιγούς με σκορ 2-0.
Η Κορωνίδα για μία ακόμα φορά είχε απουσίες αφού έλλειπαν για διάφορους λόγους οι  Τζιέρης, Μέγας, Αλεξανδρής, Κ.Μπάζος, Κουτσαύτης, Τσούνης, 

Η πρώτη φάση του αγώνα έγινε στο 14΄λεπτό όταν ο Καμπιώτης εξελίχτηκε ωραία έξω από την περιοχή του Ερμή , σούταρε , για να φύγει η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι  άουτ. 

Στα επόμενα δύο λεπτά πάλι οι γηπεδούχοι απείλησαν με ισάριθμα σουτ του Μπάζου πού απέκρουσε ο Σακελλαρίου. 

Στο 21΄λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Σαμαράς εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Παπασταύρου πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων  και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
Στο 34΄λεπτό η Κορωνίδα πέτυχε το 2-0 με ένα εκπληκτικό γκολ από τον Παπαϊωάννου ο οποίος σούταρε περίπου από 30 μέτρα περνώντας την μπάλα πάνω από τον Σακελλαρίου για να γίνει το 2-0. 

Στο 47΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι έκαναν την πρώτη τους ευκαιρία όταν ο Μπαρλάς σούταρε από το ύψος της περιοχής στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 50΄λεπτό ο Σελλής πέτυχε γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ .

Στο 51΄λεπτό εκπληκτικό γυριστό σουτ του Παπασταύρου πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το δοκάρι άουτ.

Στο 54΄λεπτό δυνατό σουτ του Σαμαρά έξω από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα ο Κοκκινάκος .

Στο 56΄λεπτό μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους να μειώσουν το σκορ όταν ο Σταθουλόπουλος σούταρε μέσα από την περιοχή για να διώξει δύσκολα ο Daniel και στην επαναφορά ο Μπαρλάς σούταρε για να διώξει εκπληκτικά στην δεξιά του γωνία ο Αλευράς σε κόρνερ.
Στο 63΄λεπτό σούτ του Ελένη η μπάλα άουτ.
Στο 70΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τον Μπιτζή να κάνει το 3-0 όταν βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή η μπάλα "έγλυψε¨το δεξί δοκάρι και έφυγε άουτ. 
Στο 82΄λεπτό ο Μπαρλάς βγήκε απέναντι από τον Διαμαντή όμως ο τερματοφύλακας της Κορωνίδας πρόλαβε και έδιωξε.
Στο 90΄λεπτό δυνατό σουτ του Παπαιωάννου η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Κορωνίδα Κοιλάδας : Αλευράς, (65΄Διαμαντής), Παπασταύρου (81΄Φλωρής), Σαμαράς, Μπιτζής, Daniel, Καρανάσιος ( 65΄Λάμπρου), Παπαιωάννου, Γιαννακόπουλος, ( 62΄Ελένης), Σελλής, Στ.Μπάζος, ( 70΄Μπούκουρης), Καμπιώτης. ( 72΄Παύλου).

Ερμής Μελιγούς : Σακελλαρίου, ( 36΄ Κοκκινάκος 81΄Καρτσακλείδης) ,Πολυμενάκος , Αντωνίου, Γ Ρ'αλλιος, ( Σ.Ράλλιος), Μπίσσιας, Μάζης ( 46΄Μπαρλάς), Λάγκας, Δρόσος, (  77 Καμπύλης),Κατσίρης, Σταθουλόπουλος, Κοδέλας. 































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates