Social Icons

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Φιλική πεντάρα η Κορωνίδα Κοιλάδας στην Επίδαυρο επί του Φοίνικα. Τελικό σκορ 1-5.

Ένα ακόμα επιτυχημένο φιλικό παιχνίδι για την Κορωνίδα Κοιλάδας με του «κυανόλευκους»
να επικρατούν εκτός έδρας του Φοίνικα Επιδαύρου με σκορ 5-1.

Οι ποδοσφαιριστές του Θανάση Τσιρόπουλου σε μεγάλα κέφια φρόντισαν να καθαρίσουν από νωρίς τον αγώνα και με την συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου το σκορ ήταν 0-3 .

Στο 12΄λεπτό σέντρα του Καμπιώτη από δεξιά ο Παπασταύρου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Κορωνίδα
Στο 15΄λεπτό μετά από πίεση των επιθετικών στην άμυνα του Φοίνικα ο Παπαϊωάννου έγινε κάτοχος και με πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2.
Στο 20΄λεπτό σουτ του Μπιτζή με το αριστερό  η μπάλα στα δίχτυα του Χατζηφόρου και 0-3.
Στο 50 ΄λεπτό ένας πρώην ποδοσφαιριστής της Κορωνίδας ο Bajer με σουτ έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Αλευράς η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για να μειώσουν οι γηπεδούχοι σε 1-3.  
Στο 65΄λεπτό κλέψιμο της μπάλας από τον Μπιτζή πάσαρε στον Καμπιώτη ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-4.

Στο 75΄λεπτό ο Μπιτζής με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία έκανε το τελικό 1-5 .
Φοίνικας Επιδαύρου : Χατζηφόρος, Κωστόπουλος, Λιμνιάτης, Καραμπέτσος, Σερμαγιάς, Ρούμπος, Γκιάτης, Λούκας, Διδασκάλου, Δημγκιόκας, Βαρβαρέσος.
Στο β’ μέρος έπαιξε ο τερματοφύλακας Δαναμίδης και τρείς νεαροί ποδοσφαιριστές . Σημαντικές απουσίας ήταν αυτές των Καπετανκωνσταντή, Χατζόπουλου, Τσαούση και Μπερμπατιώτη.
Κορωνίδα Κοιλάδας : Αλευράς (57′ Διαμαντής),  Καρανάσιος, Ντάνιελ (46′ Ελένης), Σελλής, Γιαννακόπουλος (55′ Μπούκουρης), Τζιέρης, Παπαϊωάννου, Σαμαράς, Καμπιώτης, Μπιτζής, Παπασταύρου. Σημαντικές απουσίες για τους φιλοξενούμενους  οι Στ.Μπάζος, Κώστας Μπάζος,  Μέγας, Λάμπρου και Αλεξανδρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates