Social Icons

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Μεταγραφικό “χτύπημα” από την Κορωνίδα Κοιλάδας με Αργύρη Τζιέρη.

Άλλη μία μεταγραφική βόμβα έσκασε για την Κορωνίδα Κοιλάδας με την ανακοίνωση της
έναρξης συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αργύρη Τζιέρη.
Ο 29χρονος αμυντικός έλυσε την συνεργασία του με την Ένωση Ερμιονίδας της οποίας ήταν και ο αρχηγός της ομάδας και μετακόμισε στην ομάδα της Κορωνίδας.
Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη μεταγραφική επιτυχίας της ομάδας του Θανάση Τσιρόπουλου αφού η εμπειρία του στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής είναι τεράστια .
Ο Αργύρης Τζιέρης  αγωνίζεται στην θέση του δεξιού αμυντικού και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Ερμή Ερμιόνης το 2005.
Την αγωνιστική περίοδο 2008-2009 θα αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα του Ερμή Ερμιόνης σε 10 αγώνες. 
Την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 μετακομίζει στον Κορυδαλλό για λογαριασμό της Προοδευτικής όπου θα αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία σε όλους σχεδόν τους αγώνες. Την επόμενη χρονιά 2010-2011 επιστρέφει στον Ερμή Ερμιόνης όπου θα ανακηρυχτεί πρωταθλητής Αργολίδας έχοντας αγωνιστεί σε 21 αγώνες και πετύχει δύο γκολ.
Την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 με τα χρώματα της Ένωσης Ερμιονίδας .
Την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 θα μετακομίσει στην Ερμιονίδα 2012 ( ομάδα υποδομής της Ένωσης Ερμιονίδας) όπου θα αγωνιστεί σε 20 αγώνες πετυχαίνοντας τρία γκολ.
Την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 επιστέφει στην πρώτη ομάδα της Ένωσης η οποία αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική όπου μαζί της θα πανηγυρίσει την άνοδο στην football league.
Την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 η Ένωση Ερμιονίδας θα τον δώσει με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο στον Ερμή Κιβερίου ( ομάδα Γ’ Εθνικής) όπου θα αγωνιστεί σε όλους τους αγώνες .

Από το καλοκαίρι του 2016 μέχρι και την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν με τα χρώματα της Ερμιονίδας όπου τα δύο τελευταία χρόνια ήταν ο αρχηγός της .
Με την Ένωση Ερμιονίδας έχει αγωνιστεί σε 16 αγώνες στην Δ΄Εθνική και σε 104 στην Γ΄Εθνική. έχοντας πετύχει 3 γκολ 

Η Ανακοίνωση της Κορωνίδας 

Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση ν ανακοινώσει την έναρξη της σηνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Αργύρη Τζιέρη για τη νέα σεζόν '19 - '20.
Ο Αργύρης ήταν μέχρι πρότινος βασικό στελεχος και αρχηγός της Ένωσης Ερμιονίδας , με μεγάλη εμπειρία στην Γ Εθνική κατηγορία.
Τον καλωσορίζουμε στην Κοιλάδα και του ευχόμαστε να έχει μια καλή σεζόν με υγεία κι επιτυχίες με την ομάδα μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου 
της Κορωνίδας Κοιλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates