Social Icons

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Ποσειδώνας Διδύμων : ΣΟΥΠΕΡ μεταγραφή με την απόκτηση του Ανάργυρου Λαζάρου.

Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προέβει η διοίκηση του Ποσειδώνα Διδύμων
κλείνοντας συμφωνία με τον ταλαντούχο επιθετικό Ανάργυρο Λαζάρου από τον Πορτοχελιακό.
Ο Ανάργυρος Λαζάρου είναι 23 χρονών (21/12/1996)  και αγωνίζεται στον χώρο της επίθεσης. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην ΑΕΚ Κρανιδίου , την Ερμιονίδα 2012 και τον Πορτοχελιακό .
Έχει αγωνιστεί και έξω από τα σύνορα της Ελλάδας στην Κύπρο στον Εθνικό Ασσιάς  ομάδα Γ΄Εθνικής και στον ΠΑΟΚ Κλήρου με τον οποίο τον Απρίλιο του 2018 πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου β΄ κατηγορίας ΠΟΕΛ  αφού κέρδισε  την ΑΕΚ Καλού Χωριού με 4-1 πετυχαίνοντας και τα τέσσερα γκολ για την ομάδα του. 

Για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Ανάργυρου Λαζάρου βοήθησε οικονομικά ένας ακόμα επιχειρηματίας από την ομάδα που βρίσκεται δίπλα στον πρόεδρο Γιάννη Παπαντωνίου ο Αναστάσιος Σερέτης  ο οποίος θα καλύψει όλο το κόστος.


Η Ανακοίνωση του Ποσειδώνα 

"Ο Α.Π.Ο.Ποσειδών Διδύμων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη  της συνεργασίας του με τον  ποδοσφαιριστή Ανάργυρο Λαζάρου.

Ο Ανάργυρος Λαζάρου είναι 23 ετών (21/12/2019) και αγωνίζεται στην επίθεση. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ Κρανιδίου , την Ερμιονίδα 2012 τον Εθνικό Ασσιάς ομάδα Γ΄Εθνικής στην Κύπρο , τον ΠΑΟΚ Κλήρου ομάδα της πρώτης κατηγορίας τοπικού με τον οποίο κατέκτησε το κύπελλο β΄ κατηγορίας ΠΟΕΛ πετυχαίνοντας στον τελικό τέσσερα γκολ και στον Πορτοχελιακό με τον οποίο την φετινή αγωνιστική περίοδο πέτυχε 5 γκολ. 

Καλωσορίζουμε τον Ανάργυρο   στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το μέλος της ομάδας μας επιχειρηματία κ. Αναστάσιο Σερέτη  για την πλήρη οικονομική κάλυψη της μεταγραφής." 

Το βίντεο του τελικού 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates