Social Icons

Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Η «ελληνική» Αλάνιασπορ και μια παθιασμένη νεοφώτιστη

Λίγα 24ωρα πριν την επάνοδο στην Αττική, στήλη διημέρου με επτά επιλογές σε καρέ
παρολί. Τα τρία παίχτηκαν μονά, το ένα εξ αυτών (το πρώτο χρονικά) με κάλυψη. Τα άλλα τέσσερα μπήκαν σε δύο δυάδες, μια αποψινή σε ασιατικό και μια αυριανή με διπλές ευκαιρίες…

Η Σλασκ πάει… τρένο στην Ekstraklasa, έχει να ηττηθεί από το περσινό πρωτάθλημα, ήτοι από τον Απρίλιο, είχε πολύ δύσκολο πρόγραμμα και βγήκε αλώβητη ερχόμενη από το 3-1 επί της Λεχ. Ναι, έχει momentum και φόρμα η ομάδα του Βίτσεσλαβ Λάβιτσκα αλλά αφενός δεν θα έχει τον τιμωρημένο κομβικό μέσο Ματσίνσκι, αφετέρου υποδέχεται μία από τις… ύπουλες ομάδες της κατηγορίας, την Κρακόβια. Η οποία Κρακόβια έχει ανεβάσει στροφές ερχόμενη από δύο σερί νίκες ενώ αποδίδει καλύτερα εκτός.
Η Καϊσερίσπορ κινδύνεψε αρχικά πέρυσι, έως ότου προσέλαβε τον γυρολόγο, αλλά… γκουρού της παραμονής, Χικμέτ Καραμάν που την οδήγησε στην 11η θέση. Μεταγραφικά δείχνει αποδυναμωμένη αλλά το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμη. Υποδέχεται την Αλάνιασπορ που μετέχει για τέταρτη σερί σεζόν μετά την άνοδο της και η περσινή 9η θέση ήταν peak στην ιστορία της. Προσέλαβε τον γνωστό μας Ερόλ Μπουλούτ για τον πάγκο, πέρυσι ήταν στη Μαλάτιασπορ, έχει… ελληνική παροικία με Τζαβέλλα, Σιώπη, Μπακασέτα, έκανε καλές μεταγραφές και κράτησε τον αρχισκόρερ Παπίς Σισέ.
Από το μακρινό 1993 (4-0) έχει η Μαγιόρκα να νικήσει στις Βαλεαρίδες Νήσους την Εΐμπαρ, έκτοτε 0-2-2. Μια νεοφώτιστη ομάδα υποδέχεται βέβαια μια πιο πεπειραμένη στην κατηγορία αλλά η εικόνα της Μαγιόρκα στα φιλικά ήταν ενθαρρυντική.

Διαβάστε ΕΔΩ το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates