Social Icons

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Ευχαριστήριο μήνυμα του Χρήστου Προσίλη


Αγαπητές/οι φίλες και φίλοι.
Χθες, με τον αδιαμφισβήτητο θρίαμβο της Νέας Δημοκρατίας, έκλεισε ένας φαύλος και τοξικός κύκλος,
αφού η κυβέρνηση Σύριζα, η χειρότερη κυβέρνηση της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, αποτελεί πλέον παρελθόν.
Πλέον ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καλείται να διαχειριστεί την επόμενη ημέρα, και όλοι εμείς, πολιτευτές, στελέχη, βουλευτές και μέλη της παράταξης, θα είμαστε στο πλευρό του, καθώς και στο πλευρό κάθε Έλληνα και Ελληνίδας, που θέλει να κερδίσει πίσω την ζωή του και την αξιοπρέπεια του.
Προσωπικά, τις προηγούμενες των εκλογών ημέρες, βίωσα μία ξεχωριστή εμπειρία, αγωνιζόμενος από κοινού με άξιους συν-υποψηφίους/ες για το μέλλον της Αργολίδας και της Ελλάδας μας!
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και τις φίλες που πίστεψαν στο πρόσωπο και τα ιδανικά που εκπροσωπώ, και με τίμησαν με την ψήφο τους, και υπόσχομαι ,ότι με την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, μου δίνουν την δύναμη να συνεχίσω να αγωνίζομαι για το κοινό καλό και την πρόοδο της Αργολίδας.
Θέλω επίσης να συγχαρώ τους συναδέλφους Βουλευτές και υποψηφίους/ες Βουλευτές, Γιάννης Ανδριανός, Eleni Panagiotopoulou, Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, Σπύρος Ρομποτής, για τον έντιμο και καθαρό αγώνα τους, και τους καλώ να είμαστε από κοινού παρόντες σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την Αργολίδα στο πλευρό όλων των συμπολιτών μας, καθημερινά.
Με εκτίμηση
Χρήστος Προσίλης
Πολιτευτής ΝΔ Αργολίδας
8 Ιουλίου 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates