Social Icons

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Ποσειδώνας Διδύμων : Αυτό είναι το νέο συμβούλιο της ομάδας.

Ένα από τα πιο ισχυρά συμβούλια των τελευταίων χρόνων έχει από την Δευτέρα (01/07) το

βράδυ  η ομάδα του Ποσειδώνα Διδύμων. Με πρωτεργάτη τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γιάννη Παπαντωνίου ο οποίος βλέποντας ότι η ομάδα οδηγείτε στον γκρεμό πήρε προσωπική πρωτοβουλία και τις τελευταίες ημέρες ήρθε σε επαφή με επιφανείς οικονομικά επιχειρηματίες της Ερμιονίδας οι οποίοι κατάγονται όλοι από τα Δίδυμα και δημιούργησαν ένα ισχυρό συμβούλιο.
Την προεδρία ανέλαβε ο Γιάννης Παπαντωνίου ο οποίος προτάθηκε για την θέση από το σύνολο του συμβουλίου. Δίπλα του ο Χρήστος Αποστόλου , ένας άνθρωπος ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας που πραγματικά αγαπάει και την κράταγε ζωντανή ακόμα και όταν έφτασε ένα βήμα πριν της Α2 κατηγορία. Δίπλα του δυνατοί συμπαίκτες ο αδερφός του Γιώργος , ο Τάσος Σερέτης επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο  Κρανίδι ο οποίος αναλαμβάνει δεύτερος γενικός αρχηγός, ο Γιώργος Μπροδήμας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο Πορτοχέλι,  ο Γιώργος Μπαλαμπάνης επιχειρηματίας πού και αυτός  δραστηριοποιείται στο Πορτοχέλι όπως επίσης και τα αδέρφια Γιάννης και Δημήτρης Κοτσοβός. Ο τελευταίος θα βοηθάει εκτός διοίκησης.
Επίσης μία ευχάριστη νότα στο νέο συμβούλιο είναι και η είσοδος δύο γυναικών οι οποίες αναλαμβάνουν τα πιο δύσκολα κομμάτια ενός συμβουλίου πού είναι η γραμματεία και το ταμείο. Πρόκειται για την Ελένη Δεβελέκου (σύζυγο του αρχηγού της ομάδας Σωτήρη Κονδύλη ) και την Παναγιώτα Παπαθανασίου.

Αναλυτικά το νέο συμβούλιο

Πρόεδρος :        Γιάννης Παπαντωνίου
Αντιπρόεδρος : Χρήστος Αποστόλου
Γραμματέας    : Ελένη Δεβελέκου
Ταμίας : Παναγιώτα Παπαθανασίου
Γενικός Αρχηγός : Γιάννης Μπάρδης
Β΄ Γενικός Αρχηγός  : Αναστάσιος Σερέτης
Τακτικό Μέλος : Γεώργιος Μπροδήμας
Υπεύθυνοι Ακαδημιών : Νίκος Μπάρδης, Γιώργος Στάθης, Θανάσης Μπροδήαμς.
Μέλη : Ευθύμιος Προσύλης, Δημήτρης Ξουλουμπάρδης.
Αναπληρωματικά Μέλη : Γιάννης Κοτσοβός, Αργύρης Μπάρδης (Ήρωας), Δημήτρης Μίζης (Μόργκαν).
Εξελικτική Επιτροπή : Γιώργος Μπαλαμπάνης , Γιώργος Αποστόλου.

Εμείς από το Sport-Ermionida να ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο νέο συμβούλιο  και να δούμε τον Ποσειδώνα όσο πιό ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Α1 Αργολίδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates