Social Icons

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Έσκασε η πρώτη μεταγραφική βόμβα: Η Κορωνίδα Κοιλάδας ανακοίνωσε τον Παναγιώτη Μπιτζή

Το δεύτερο «μπαμ» του καλοκαιριού -μέχρι νεωτέρας- πραγματοποίησε η Κορωνίδα
Κοιλάδας με την ανακοίνωση συνεργασίας με τον επιθετικό Παναγιώτη Μπιτζή.

Ο Παναγιώτης Μπιτζής είναι 24 ετών ( 02/09/2995) και αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού . Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Α.Ο.Σχινοχωρίου, στον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου , στον Ερμή Κιβερίου και φέτος αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με την Ένωση Λέρνας σκοράροντας 7 φορές.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ακαδημία του Sport Club ( 2008-2009 1 γκολ), Α.Ο.Σχινοχωρίου ( 2009-2010 2 γκολ), ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου ( 2010-2013 16 γκολ) , Ερμής Κιβερίου ( 2015-2018 39 γκολ) , Παναργειακό και με την Ένωση Λέρνας όπως προαναφέραμε φέτος για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής 7 γκολ.



Η ανακοίνωση


Ο Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση ν' ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπιτζή.

Ο Παναγιώτης είναι 24 χρονών (2/9/95) κι αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ με μεγάλη επιτυχία.
Την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην Γ Εθνική και την Ένωση Λέρνας. Έχει περάσει επίσης από Ερμή Κιβερίου , Παναργειακό , ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου.
Εμείς τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Κορωνίδας και του ευχόμαστε να έχει μια σεζόν γεμάτη υγεία και πολλά γκολ με την ομάδα μας , που θα οδηγήσουν στην επιτυχία και την επίτευξη των στόχων μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου 

της Κορωνίδας Κοιλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates