Social Icons

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Ξεκίνησε το φεστιβαλικό τριήμερο στην Ερμιονίδα με την συμμετοχή των μπαλέτων Μπολσόι.

Την Πέμπτη στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου AKS Πορτοχελίου έγινε το opening του
φεστιβαλικού τριημέρου της Ακαδημίας Τεχνών της Μόσχας από την Διευθύντρια της Ακαδημίας κυρία Βικτώρια Ρίλε και τον Πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Ερμιονίδας κύριο Απόστολο Λαδά με την παρουσία του Δημάρχου κυρίου Δημήτρη Σφυρή ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση, της Διευθύντριας του Τουριστικού γραφείου Evi tours κυρίας Εύης Ιωακειμίδου, της Διευθύντριας του Galaxy Hotel κυρίας Δόμνας Τορτοπίδου και του Διευθυντή του Ξενοδοχείου ΑΚS κυρίου Δημήτρη Κάκαρη.

Η χορωδία του πολιτιστικού συλλόγου " Φάρος" Πορτοχελίου με τον μαέστρο της κύριο Αντώνη Ρεμούνδο και με την υψίφωνο Αναστασία Συμεωνίδου ερμήνευσαν έργα Θεοδωράκη, Χατζηδάκι, Ξαρχάκου προς τιμήν των προσκεκλημένων Ρώσων συμμετεχόντων σε αυτήν την σημαντική για την Ερμιονίδα, διοργάνωση!
Στην έναρξη του φεστιβάλ παρουσιάστηκαν επίσημα οι διαγωνιζόμενες καλλιτεχνικές ομάδες των Ρώσων και Ελλήνων καλλιτεχνών της περιοχής μας!
Σήμερα ξεκίνησε ο διαγωνισμός στον χορό, στο κτίριο Συγγρού στην Ερμιόνη το οποίο είχε προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να έχει τις προδιαγραφές να υποδεχθεί τις διαγωνιζόμενες καλλιτεχνικές ομάδες των Ρώσων και Ελλήνων καλλιτεχνών της περιοχής μας! Το θέαμα που παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή και θα συνεχιστεί μέχρι το βράδυ είναι εκπληκτικό, γεγονός που προμηνύει μια αξέχαστη βραδιά στο αυριανό φαντασμαγορικό Gala, στο θέατρο Ξάλαφτο στο Κρανίδι, στο οποίο θα είμαστε όλοι παρόντες στις 20.30 (είσοδος ελεύθερη)!!
Σας περιμένουμε με χαρά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates