Social Icons

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Ευχαριστήριο μήνυμα Γιάννη Γεωργόπουλου



Φίλες και φίλοι, 
συνδημότισσες και συνδημότες, 

το νέο κεφάλαιο στον τόπο μας άνοιξε. Το ανοίξατε όλοι εσείς με την στήριξη σας στην χθεσινή εκλογική αναμέτρηση. Το 60% των πολιτών ζήτησε αλλαγή, ανανέωση, συνεργασία και αλήθεια. Η ξεκάθαρη αυτή εντολή μας γεμίζει χαρά αλλά ταυτόχρονα δείχνει την προσμονή των πολιτών για το νέο κεφάλαιο στον τόπο μας. Έχουμε χρέος να αγωνιστούμε προσφέροντας στον τόπο μας τα μέγιστα. Με οδηγό τους πολίτες, την καθημερινότητα αλλά και όσα σχεδιάσαμε μαζί, απ’ την 1η του Σεπτέμβρη αναλαμβάνουμε την ευθύνη της εκκίνησης όλων των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου μας ώστε να μπει η Ερμιονίδα σε τροχιά ανάπτυξης. 

Εγώ προσωπικά αλλά και όλοι οι συνεργάτες μου εκλεγμένοι και μη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας στήριξαν με την ψήφο τους, έκαναν έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα, πάντα με το κεφάλι ψηλά και πίστεψαν στην Δυνατή Ερμιονίδα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τους κυρίους Λάμπρου και Τόκα, τα μέλη και τους ψηφοφόρους των παρατάξεων τους, που στήριξαν την συνεργασία και το ομαδικό πνεύμα. Δηλώνω βέβαιος πως θα έχουμε μια αποτελεσματική και παραγωγική συνεργασία με κοινό γνώμονα την ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου μας. 

Όπως σε κάθε μου ομιλία έτσι και τώρα δεσμεύομαι πως ως νέος Δήμαρχος αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και πορεύομαι με αλήθεια και διαφάνεια. Επισημαίνω πως ήρθαμε να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε. Όλοι μαζί, μακριά από δόγματα και παρατάξεις , κάνουμε την Ερμιονίδα Δυνατή. 

Τέλος ευχαριστώ θερμά τους υπαλλήλους του Δήμου Ερμιονίδας, όπου κατά τις δύο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, εργάστηκαν ακούραστα και έφεραν εις πέρας άριστα τα καθήκοντα που τους είχαν ανατεθεί. 

Ο νεοεκλεγέντας Δήμαρχος
Γιάννης Γεωργόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates