Social Icons

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι ο Ποσειδώνας Διδύμων

Μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι της ιστορίας του βρίσκεται ο Ποσειδώνας Διδύμων
αφού την Κυριακή το βράδυ στις 9 θα πραγματοποιηθεί η τρίτη γενική συνέλευση. Έχουν προηγηθεί δύο γενικές συνελεύσεις στις 2 και 16 Ιουνίου οι οποίες ήταν άκαρπες. 
Αν και πάλι δεν υπάρχει αποτέλεσμα την λύση θα την δώσει το πρωτοδικείο;
Δεν υπάρχουν δέκα άτομα που να αγαπάνε την ομάδα; Την τελευταία φορά που είχε πάει ο Ποσειδώνας στο Πρωτοδικείο ήταν στις 4 Ιανουαρίου 1971 όπου και αναγνωρίστηκε σαν μέλος της Ε.Π.Σ.Αργολίδας  και όχι για θέματα συγκρότησις διοικητικού συμβουλίου.
Η ομάδα μπορεί να ιδρύθηκε το 1956 όπως γράφει και το σήμα όμως επίσημα κάτω από την ομπρέλα της τοπικής ένωσης βρίσκεται από τις 4 Φεβρουαρίου 1971. 
Αριθμούσε 20 μέλη και 30 αθλητές-ποδοσφαιριστές.(φωτό 1).
Με ένα συμβούλιο το οποίο αποτελούταν από ανθρώπους  του μόχθου της αγροτιάς του μεροκάματου.( βλέπεται κάτω φωτό).


Αυτοί λοιπόν πώς τα κατάφερναν σε πολύ δύσκολες οικονομικά εποχές;( φωτό κάτω)
Λίγο μετά το μεσημέρι του Σαββάτου (22/06) βγήκε μπροστά ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ομάδα του Ποσειδώνα ο Γιάννης Παπαντωνίου. 
Το ποιος είναι ο Γιάννης Παπαντωνίου όλοι το γνωρίζουμε . Ο μοναδικός Διδυμιώτης  ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει βάλει την σφραγίδα του πετυχαίνοντας γκολ σε όλους τους τελικούς κυπέλλων και πρωταθλημάτων  που κατέκτησε η ομάδα .

Με μήνυμα του στην σελίδα του στο Facebook έγραψε : 

"ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.
ΣΤΙΣ 9 ΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ .ΟΣΟΙ..ΟΣΟΙ ΛΕΩ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟΥ.
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΚΡΗ.ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ.
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗ. 
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΔΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΛΑΒΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ
ΤΑ.ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.........ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ..........

.ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ"

Και φυσικά η αγάπη του για την ομάδα είναι εμφανής όπου σε κάποιο σημείο γράφει :" ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΖΟΥΝΕ ΜΠΑΛΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΙΒΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΝΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ."

Θα περιμέναμε κάτι ανάλογο και από άλλους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας να βγουν μπροστά και να καλέσουν τους φίλους της ομάδας αλλά δυστυχώς δεν είδαμε κάτι. Ίσως και να παρουσιαστούν το βράδυ της Κυριακής στην Γ.Σ.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι την Κυριακή το βράδυ ο Ποσειδώνας θα έχει ένα ισχυρό συμβούλιο που θα τρέξει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates