Social Icons

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Αέρας η Αναστασία Παπαντωνίου στο 4ο Skiritida Run 2019. Πρωτη θέση στην ηλικία της στα 1000 μέτρα.

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκλρώθηκε  το 4ο Skiritida Run 2019  στις Κολλίνες
Αρκαδίας, το απόλυτο αθλητικό, πολιτιστικό φεστιβάλ της Αρκαδίας, #SkiritidaR4n.
Από το πρωί  της Κυριακής όλα τα βλέμματα ήταν  στραμμένα στην Αρκαδία. Η εκκίνηση δόθηκε και μικροί, μεγάλοι και παιδιά συμμετέχουν στις διαδρομές του Ημιμαραθωνίου (10km, 5km, 1000m).  Ο αγώνας έρχεται  να αναδείξει τα υπέροχα τοπία της Αρκαδίας και πιο συγκεκριμένα του Δάσους Σκιρίτιδας, αλλά κυρίως για να προσφέρει ένα τρίπτυχο άθλησης, διασκέδασης και πολιτισμού. 

Οι αδερφές Παπαντωνίου με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά
Απο την Ερμιονίδα υπήρχαν δύο συμμετοχές των αδερφών Πανατωνίου οι οποίες διακρίνονται σε όλους τους αγώνες όπου και εάν αγωνίζονται.
Συγκεκριμένα η Αναστασία Παπαντωνίου στα 1100 μετρα πήρε την πρώτη θέση στην ηλικία της ( Ε' Δημοτικού)  με χρόνο 4:54 ( τρίτη στην γενική) ενώ η επόμενη αθλήτρια ( Σαλιάρη Παναγιώτα) έκανε 5:17 η οποία ήταν μαθήτρια της έκτης δημοτικού . Στην πρώτη θέση της Γενικής ήταν η Σκιαδοπούλου Μαρία 04:40 και στην δεύτερη η Τσουτσάνη Μαρία με χρόνο 4:48. Στην κατηγορία των 1000 μέτρων στα κορίτσια έτρεχαν 68 αθλήτριες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο αθλήτριες από τα Δίδυμα βρισκόντουσαν στα πρώτα 900 μέτρα στις  δύο πρώτες  θέσεις και με διαφορά  από τις επόμενες αθλήτριες όμως η υπερβολική ζέστη που επικρατούσε και η κούραση από το ταξίδι τις λύγισαν.
Επικοινωνήσαμε με τον πατέρα των δύο κοριτσιών τον Γιάννη Παπαντωνίου  ο οποίος είναι και προπονητής τους για τον αγώνα μας δήλωσε :
 ¨Ηταν ένας αγώνας πολύ δύσκολος αφού ο αγώνας έγινε κάτω από αφόρητη ζέστη . Χάσαμε την πρώτη θέση στην γενική από αθλήτριες μεγαλύτερης ηλικίας αφού η πρώτη και η δεύτερη ήταν της έκτης δημοτικού, ενώ η Αναστασία είναι της πέμπτης. Θα θέλαμε να συμμετείιχαμε και στα 5000 μέτρα όμως αυτό δεν ήταν εφικτό αφού οι αγώνες γινόντουσαν την ίδια ώρα. Δεν πειράζει συνεχίζουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates