Social Icons

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Δήλωση υποψηφιότητας από τον Παναγιώτη Δ.Ηλιού.

Αγαπητές/οί συντοπίτισσες/τες ,

Σε μια περίοδο όπου η νέα γενιά δοκιμάζεται κι αυτή από την παρατεταμένη
οικονομική κρίση της χώρας , είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βγουν μπροστά οι νέοι άνθρωποι που συνδυαστικά με την εμπειρία των παλαιότερων αυτοδιοικητικών , θα διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο και τους κατοίκους του.

Σ’ αυτό το πλαίσιο , ύστερα από πολλή κι ώριμη σκέψη , με πλήρη επίγνωση της κατάστασης και μεγάλο αίσθημα ευθύνης , αποφάσισα μετά την τιμητική πρώτη εκλογή μου το 2014 (2ος σε σταυρούς προτίμησης) , να θέσω εκ νέου υποψηφιότητα για Σύμβουλος Κοινότητας Κοιλάδας , στις προσεχείς δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Συμμετέχω λοιπόν στο ψηφοδέλτιο νίκης της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ , μαζί με μια άφθαρτη , με καθαρά χέρια , δυνατή και δημιουργική ομάδα ανθρώπων , που αγαπάει τον τόπο στον οποίο ζει και είναι έτοιμη να προσφέρει σ αυτόν μ όλες της τις δυνάμεις.

Προσωπικά , θεωρώ χρέος μου απέναντι σε κάθε έναν και κάθε μία από εσάς που κατοικείτε την Κοιλάδα , να καταβάλω τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια , ώστε να σταματήσει αυτό το χωριό να είναι ένας «φτωχός συγγενής» για το Δήμο Ερμιονίδας.

Τα προβλήματα του χωριού , πολλά και συσσωρευμένα. Έχουμε φτάσει στο τραγικό σημείο να πανηγυρίζουμε επειδή έχουμε καταφέρει να έχουμε τα αυτονόητα (π.χ. καθαριότητα , φωτισμός) κι αυτά με την βοήθεια ιδιωτών.

Αποκλειστικός στόχος για εμένα είναι η οριστική αλλαγή πορείας του οικισμού της Κοιλάδας.

Αυτό θα γίνει κατά τη γνώμη μου , κυρίως μέσω της αδιάκοπης διεκδίκησης υπηρεσιών από την κεντρική διοίκηση , με την κατάθεση προτάσεων ανάπτυξης , αλλά και προτάσεις επίλυσης σημαντικών ζητημάτων που ήδη μας απασχολούν.

Ένα βασικό σημείο προς αυτή την κατεύθυνση , αποτελεί η ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Εκμεταλλευόμενοι κάθε υγιή δημιουργική δύναμη που υπάρχει στον τόπο. Ποντάροντας πολλά στην αγάπη των κατοίκων για το χωριό τους και την προφορά τους μέσω εθελοντικών δράσεων. Ποντάροντας πολλά στην συνεργασία όλων των φορέων – συλλόγων μας , με μόνο γνώμονα την επίτευξη αυτού του στόχου.

Γι αυτούς τους λόγους και για όσους άλλους θ’ αναφέρουμε κατ ιδίαν με όλους εσάς στην πορεία προς τις εκλογές του Μαΐου , ζητώ την στήριξή σας. Ζητώ την συστράτευση όλων όσων έχουμε κοινά οράματα για τον τόπου που ζούμε. Ζητώ την εντολή μέσω της ψήφου σας , να υλοποιήσουμε αυτό το πλάνο ανάπτυξης. Ζητώ να μου δώσετε την χαρά να προσφέρω στον τόπο μου , συμβάλλοντας  με όλες μου τις δυνάμεις σ αυτή την προσπάθεια , που θα ξεκινήσει την επομένη κιόλας των εκλογών.

Φτάνουν πια τα λόγια κι οι υποσχέσεις. Ώρα για έργα και πράξεις.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Δ. Ηλιού
Υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας Κοιλάδας
με την «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΙΛΑΔΑΣ»
Τοπικός Σύμβουλος Κοιλάδας 2014-2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates