Social Icons

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ :Το Πορτοχέλι έστειλε το μήνυμα της Μεγάλης Νίκης (Φωτό-Βίντεο).

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας και επικεφαλής της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. κ. Τάσος Λάμπρου,
ολοκλήρωσε τις προεκλογικές του ομιλίες, στο λιμάνι του Πορτοχελίου.
Οι Πορτοχελιώτισσες και οι Πορτοχελιώτες, με την μαζική τους παρουσία στο λιμάνι της Κοινότητας, το βράδυ της Παρασκευής 24 Μαΐου, έστειλαν το μήνυμα της Μεγάλης Νίκης που έρχεται στις 26 Μαΐου και έδειξαν την θέληση τους για αλλαγή σελίδας στον τόπο μας.



Ο Τάσος Λάμπρου, ευχαρίστησε τους κατοίκους του Πορτοχελίου για την συγκλονιστική παρουσία τους και για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν τόσο στον ίδιο όσο και στους συνεργάτες του που στελεχώνουν το πολυσυλλεκτικό, υπερκομματικό και ανανεωμένο ψηφοδέλτιο της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ.  και δεσμεύτηκε πως με τον ίδιο Δήμαρχο και την Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας Δημοτική Αρχή, η επόμενη τετραετία θα είναι παραγωγική και θα συνοδεύεται από έργα τα οποία θα δώσουν την  αναπτυξιακή προοπτική που αρμόζει στον τόπο μας

Ο Τάσος Λάμπρου έκανε λόγο για ενότητα, συλλογικότητα και συναίνεση και εστίασε σημαντικό μέρος της ομιλίας του στην ανάγκη για έναν Δήμο ανοιχτό και χωρίς διακρίσεις.

Συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος και υποστήριξε ότι η λογοδοσία, η πλήρης διαφάνεια και η πλήρης ενημέρωση του πολίτη, είναι απαραίτητες προϋποθέσεις που θα μας οδηγήσουν στην επίτευξη του μεγάλου στόχου που είναι μπροστά μας:

Της δημιουργίας ενός Δήμου-πρότυπο για τις επόμενες γενιές!

Ενός Δήμου που θα διεκδικεί όλα τα Εθνικά, Περιφερειακά και Ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα, ενός Δήμου που θα πρωταγωνιστεί στις προκλήσεις της νέας εποχής που είναι μπροστά μας.
Στη συνέχεια ο Τάσος Λάμπρου, χαρακτήρισε το Πορτοχέλι ως "την καρδιά της οικονομικής ανάπτυξης του Δήμου" και μίλησε για τα έργα που έχουν προγραμματιστεί για την Κοινότητα του Πορτοχέλιου και περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ.
Αναλυτικά ο κ. Λάμπρου είπε :
Δεσμευόμαστε όταν με την ψήφο σας αναλάβουμε την διοίκηση του Δήμου Ερμιονίδας, να κάνουμε πράξη τα παρακάτω έργα, τα οποία έμειναν στις προεκλογικές εξαγγελίες και στα προγράμματα της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής.
Εκτός από την καθημερινότητα, την καθαριότητα και τον επαρκή δημοτικό φωτισμό:
Μέλημά μας, είναι η αποκατάσταση και η συχνή συντήρηση όλων των δημοτικών και αγροτικών δρόμων του Πορτοχελίου.

Μέλημά μας, είναι η συνεχής, αδιάλειπτη και καθημερινή επάρκεια πόσιμου νερού στις βρύσες όλων των κατοίκων του χωριού, όλες τις εποχές του χρόνου (Χειμώνα – Καλοκαίρι).
Μέλημά μας, είναι η ανάδειξη και η τουριστική αξιοποίηση της Αρχαίας Πόλης των Αλιέων. 
Μέλημά μας,  είναι η κατασκευή επαρχιακού περιφερειακού δρόμου Πορτοχελίου.
Μέλημά μας, είναι η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου του Πορτοχελίου.
Μέλημά μας, είναι η προώθηση αιτήματος  παραχώρησης χώρου  στην πρώην ΔΕΠΟΣ, για την κατασκευή νέου σχολικού συγκροτήματος στο Πορτοχέλι.
Μέλημά μας, είναι η χρηματοδότηση από τον Δήμο Ερμιονίδας των τοπικών εκδηλώσεων και τοπικών εορτών, πάντα σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο και με όλους τους τοπικούς φορείς και συλλόγους.
Μέλημά μας, είναι η πλήρης συνεργασία με το Συμβούλιο Κοινότητας Πορτοχελίου, ο σεβασμός και η υλοποίηση των αποφάσεών του.
Στο τέλος της ομιλίας του και κάτω από τα θερμά και παρατεταμένα χειροκροτήματα των παρισταμένων Δημοτών ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας και επικεφαλής της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. κ. Τάσος Λάμπρου, παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους που έλκουν την καταγωγή τους από το Πορτοχέλι.


Στη συνέχεια, μέσα σε κλίμα ενότητας, συσπείρωσης και σιγουριάς για την Μεγάλη Νίκη της 26ης Μαΐου, παρουσίασε όλους τους άξιους συνεργάτες που περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.


Ο Τάσος Λάμπρου, έκλεισε την ομιλία του και δεσμεύτηκε ότι όλοι μαζί, μπορούμε να πάμε τον τόπο μας ψηλότερα:

"Όλοι μαζί, αγωνιζόμαστε, με αγάπη για την Ερμιονίδα. Όλοι μαζί, θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που έχουν σε εμάς οι Δημότες. Όλοι μαζί θα παλέψουμε για έναν Δήμο ανοιχτό και χωρίς διακρίσεις. Όλοι μαζί θα αλλάξουμε σελίδα για να δούμε τον τόπο μας όπως του αξίζει και όπως τον ονειρευόμαστε"


Γραφείο Τύπου
Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates