Social Icons

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Χρήστος Μπαλαμπάνης: «Έχουμε την τόλμη και την ικανότητα…»


ΠΗΓΗ : enpel.gr
Είναι πετυχημένο διοικητικό στέλεχος επιχειρήσεων, αγαπά την Ερμιονίδα και ήδη την υπηρετεί εδώ και πολλά χρόνια από το πόστο του Δημοτικού Συμβούλου… 
Αποφάσισε εκ νέου να ριχτεί στην μάχη των Αυτοδιοικητικών εκλογών στο πλευρό του Γιάννη Γεωργόπουλου, ενώ δηλώνει σίγουρος πως η παράταξη τους θα κάνει την Ερμιονίδα πιο Δυνατή…
Διαβάστε την ακόλουθη συνέντευξη που ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της «Δυνατής Ερμιονίδας» κ. Χρήστος Μπαλαμπάνης, ευγενώς παραχώρησε στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Κώστας Πρώιμος: Ποια είναι τα κίνητρα που σας ώθησαν να «διαβείτε και πάλι το Ρουβίκωνα», στο πλευρό του Γιάννη Γεωργόπουλου;
Χρήστος Μπαλαμπάνης: «Έχω μάθει στην ζωή μου, οι αποφάσεις που παίρνω στα σημαντικά θέματα να είναι άμεσες και όσο το δυνατόν με λιγότερο ρίσκο. 
Είμαι πάντα ξεκάθαρος και δεν κρύβομαι ποτέ πίσω από το δάκτυλό μου. Κοιτώ τον απέναντί μου κατάματα και λέω πάντα την αλήθεια- ίσως με διαφορετικό τρόπο- ανάλογα με ποιον έχω να «κάνω», αλλά πάντα με οδηγό την αλήθεια. Έχω την ικανότητα και το ένστικτο μου δεν με έχει προδώσει ποτέ, να εμπιστεύομαι ή να μην εμπιστεύομαι, κάποιους ανθρώπους που θα συνεργαστώ μαζί τους. Έτσι πήρα την απόφαση, την πρώτη φορά να συμπορευθώ με τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμιζή, παρότι τον γνώριζα πολύ λίγο και αποδείχθηκε σωστή, γιατί παρόλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε καταφέραμε να προχωρήσουμε τα έργα του προγράμματος μας. 
Τον Γιάννη Γεωργόπουλο τον γνώρισα στην συνέχεια και αποδείχθηκε ότι και αυτή η απόφαση ήταν σωστή. 
Υπάρχει αλληλοεκτίμηση, άψογη συνεργασία τα πέντε χρόνια στην αντιπολίτευση, είναι συζητήσιμος, διορατικός, αποφασιστικός και θεωρώ ότι είναι ο ικανότερος μεταξύ των υποψηφίων να αναλάβει την διοίκηση του Δήμου μας, έχοντας δίπλα του άξιους συνεργάτες. Όσον αφορά την απόφασή μου να διαβώ για δεύτερη φορά τον Ρουβίκωνα κρατάω μόνον την τελεσίδική μου απόφαση… να διαβώ τον Ρουβίκωνα».

Κώστας Πρώιμος: Γιατί επί σειρά ετών, ένας Δήμος με μοναδικές φυσικές προδιαγραφές ανάπτυξης, παραμένει στο τέλμα; 
Χρήστος Μπαλαμπάνης: «Γιατί δεν τόλμησε ίσως κανείς να πετάξει την πέτρα που θα ταράξει τα νερά και όσοι κατά το παρελθόν το επιχείρησαν έπεσαν σε τοίχο. Στον Δήμο Ερμιονίδας, το μόνο μέλημα είναι, ειδικά την τελευταία πενταετία, να φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από αυτούς που διοικούν. Ζούμε και ασχολούμαστε με το παρελθόν και όχι με το παρόν και το μέλλον. Μια περιοχή που την έχει επιλέξει για κατοικία της η Ελίτ του πλανήτη εμείς αντί να ασχοληθούμε με την ανάπτυξη αυτής έχοντας αρωγούς όλους τους δημότες, βλέπουμε παντού φαντάσματα και σαμποτέρ, του ανύπαρκτου έργου της τωρινής διοίκησης του Δήμου. 
Η παράταξη ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου έχει και το όραμα και την θέληση και την δυνατότητα να βγάλει τον τόπο μας από το τέλμα και να δώσει την πραγματική αξία και θέση που αρμόζει να βρίσκεται η Ερμιονίδα μας».

Κώστας Πρώιμος: Θεωρείτε τη βόρεια Ερμιονίδα πιο αδικημένη, έν συγκρίσει με τη νότια;
Χρήστος Μπαλαμπάνης: «Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι η Ερμιονίδα μας είναι μία, ούτε Βόρεια, ούτε Νότια και τώρα τελευταία δεν μου αρέσει ο Γεωγραφικός προσδιορισμός Βόρειος – Νότιος. 
Όντως την τελευταία πενταετία, όλη η Ερμιονίδα παραμελήθηκε, ειδικά το ορεινό της τμήμα Ηλιόκαστρο – Λουκαϊτη – Διδυμα – Ράδο ξεχάστηκε σαν να μην υπάρχει. Μηδενικό τεχνικό πρόγραμμα στους προϋπολογισμούς του Δήμου μας, παρά τις προτάσεις των προέδρων των κοινοτήτων, αυτό τα λέει όλα. Βέβαια και στις υπόλοιπες πεδινές και παράλιες κοινότητες τα μόνα έργα που προσπαθούν να γίνουν είναι τα συνεχιζόμενα. 
Με λίγα λόγια όλη η Ερμιονίδα, είτε πεδινή, είτε ορεινή, έχει τις ομορφιές της, που δυστυχώς παραμένουν ανεκμετάλλευτες. Η παράταξή μας, να είστε σίγουροι ότι θα φροντίσει όλη την περιοχή μας με γνώμονα τις ανάγκες της κάθε κοινότητας, τονίζοντας τις ιδιαιτερότητες τις ομορφιές και την κουλτούρα του τόπου μας».

Κώστας Πρώιμος: Θα επιθυμούσατε να αναλάβετε κεντρικό ρόλο, αν όλα πάνε καλά για τη Δυνατή Ερμιονίδα;
Χρήστος Μπαλαμπάνης: «Δεν είναι το θέμα τι θα επιθυμούσα εγώ. Οι επιθυμίες και οι φιλοδοξίες του καθενός είναι θεμιτές. 
Ο Γιάννης ο Γεωργόπουλος, ο επόμενος Δήμαρχος, εφ’ όσον κρίνει ότι μπορώ να προσφέρω στον τόπο μου από θέση ευθύνης αναλαμβάνοντας κεντρικό ρόλο, εγώ δηλώνω παρών, για το καλό και μόνον το καλό του τόπου που γεννήθηκα, μεγάλωσα, αγαπάω και υπηρετώ δύο τετραετίες από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου, προσφέροντας το καλύτερο δυνατό».

Κώστας Πρώιμος: Τι θα πράξετε εσείς, από την επόμενη μέρα, ώστε να δώσετε ένα πρώτο δείγμα στους δημότες, πως θα υλοποιήσετε όσα έχετε υποσχεθεί;
Χρήστος Μπαλαμπάνης: «Ένα είναι σίγουρο, ότι δεν θα περιμένουμε τους δύο τρείς τελευταίους μήνες της θητείας μας να ξεκινήσουμε κάποια έργα, ή να κάνουμε μπαλώματα, απλά και μόνον για να διατυμπανίσουμε ότι κάναμε έργο. 
Το βασικότερο απ’ όλα σε συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες, είναι η ορθή διαχείριση της καθημερινότητας στον Δήμο μας, παράλληλα βέβαια θα δρομολογηθούν τα προβλεπόμενα έργα με βάση το πρόγραμμα της παράταξής μας, έργα που μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα και να είστε σίγουροι ότι η ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ έχει και την τόλμη και την ικανότητα και τα στελέχη να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates