Social Icons

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ:Το μήνυμα της αλλαγής σελίδας στον τόπο μας, έστειλαν οι Κοιλαδιώτισσες και οι Κοιλαδιώτες!


κάτοικοι της Κοιλάδας, τίμησαν με την παρουσία τους τον υποψήφιο Δήμαρχο Ερμιονίδας
και επικεφαλής της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ κ. Τάσο Λάμπρου, κατά την διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 23 Μαΐου, στο λιμάνι της Κοινότητας.
Ο Τάσος Λάμπρου, άρχισε την ομιλία του, ευχόμενος ταχεία ανάρρωση στο Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Πάνο Φλωρή, τον "Πρόεδρο της καρδιάς" των κατοίκων της Κοιλάδας.
Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίηση του, για την στήριξη του κόσμου στην Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας και δήλωσε έτοιμος να ανταποκριθεί στην πρόκληση, που είναι μπροστά μας για την επόμενη τετραετία.

Στην πρόκληση δηλαδή, της ανάπτυξης, της διεκδίκησης έργων και στην δημιουργία ενός Δήμου που θα είναι πρότυπο για τις επόμενες γενιές!
Ο Τάσος Λάμπρου, ανέφερε ακόμη, το ρεαλιστικό και συγκροτημένο πρόγραμμα της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. και μίλησε για τις πολιτικές πρωτοβουλίες που προτίθεται να λάβει από την 1η Σεπτεμβρίου, ως Δήμαρχος Ερμιονίδας.
"Η συναίνεση, η συλλογικότητα, η ομαδική δουλειά και ένας Δήμος ανοιχτός και χωρίς διακρίσεις, είναι όχι μόνο δέσμευση αλλά και προτεραιότητα για εμένα και τους συνεργάτες μου" είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, αφού τόνισε την ανάγκη ο Δήμος Ερμιονίδας να αποκτήσει διαχειριστική επάρκεια, με την αξιοποίηση των Εθνικών, Περιφερειακών και Ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών εργαλείων ανάπτυξης, δεσμεύτηκε ενώπιόν των κατοίκων της Κοιλάδας, για έργα, που θα υλοποιηθούν την περίοδο 2019 - 2023 και θα αλλάξουν προς το καλύτερο την εικόνα αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης του τόπου τους.

Αναλυτικά, ο Τάσος Λάμπρου είπε :
Δεσμευόμαστε όταν με την ψήφο σας αναλάβουμε την διοίκηση του Δήμου Ερμιονίδας, να κάνουμε πράξη τα παρακάτω έργα:
Εκτός από την καθημερινότητα, την καθαριότητα και τον επαρκή δημοτικό φωτισμό:
Μέλημά μας, είναι η αποκατάσταση και η συχνή συντήρηση όλων των δημοτικών και αγροτικών δρόμων της Κοιλάδας.
Μέλημά μας, είναι η συνεχής, αδιάλειπτη και καθημερινή επάρκεια πόσιμου νερού στις βρύσες όλων των κατοίκων του χωριού, όλες τις εποχές του χρόνου (Χειμώνα – Καλοκαίρι) και η δημιουργία δύο αντλιοστασίων για αδιάλειπτη παροχή νερού στα σπίτια του λόφου της Κοιλάδας.
Μέλημά μας, είναι η ανάδειξη και η τουριστική αξιοποίηση του Σπηλαίου Φράγχθι και η ακτοπλοϊκή σύνδεσή του με την Κοιλάδα. 
Μέλημά μας,  είναι η ανάδειξη και η τουριστική αξιοποίηση του παλιού Καρνάγιου στην παραλία της Ευαγγελίστριας.
Μέλημά μας, είναι η αποπεράτωση του παλαιού Δημοτικού Σχολείου και η μετατροπή του σε έναν Πολυχώρο Πολιτισμού (Μουσείο με εκθέματα από το Σπήλαιο Φράγχθι, Ψηφιακό Μουσείο, Βιβλιοθήκη κ.λ.π.).
Μέλημά μας, είναι η ανάπλαση της παραλιακής ζώνης, από την είσοδο της Κοιλάδας μέχρι τον Άγιο Δημήτριο.

Μέλημά μας, είναι η δημιουργία Λιμενικού Φυλακίου στην Κοιλάδα.
Μέλημά μας, είναι η χρηματοδότηση από τον Δήμο Ερμιονίδας των τοπικών εκδηλώσεων και τοπικών εορτών, πάντα σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο και με όλους τους τοπικούς φορείς και συλλόγους.
Μέλημά μας, είναι η πλήρης συνεργασία με το Συμβούλιο Κοινότητας Κοιλάδας, ο σεβασμός και η υλοποίηση των αποφάσεών του.”
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο τέλος της ομιλίας του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας, Τάσος Λάμπρου, παρουσίασε τους άξιους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. που κατάγονται από την Κοιλάδα και εν μέσω των θερμών και παρατεταμένων χειροκροτημάτων των παρισταμένων πολιτών, δεσμεύτηκε ότι από την 1η Σεπτέμβρη, θα είναι παρόν στην συνολική προσπάθεια που θα καταβάλλουν ο ίδιος και οι συνεργάτες του, ως η αυριανή Δημοτική Αρχή του τόπου, ώστε η Ερμιονίδα και κατ'επέκταση η Κοιλάδα, να αποκτήσουν ένα καλύτερο μέλλον.
Με ομαδική δουλειά, οδηγούμε τον τόπο μας ψηλότερα!
Γραφείο Τύπου
Προοδευτικής Συμμαχίας Ερμιονίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates